Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Svečano otvorena nova poslovnica Zagrebačke banke u Sisku

Uručena je i prigodna donacija Dječjem vrtiću Sisak Novi

Uručena je i prigodna donacija Dječjem vrtiću Sisak Novi

U petak je u Sisku svečano otvorena nova poslovnica Zagrebačke banke. U modernoj poslovnici u ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog 15 klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja, obavljati transakcije i dobivati savjete.

 

image02

 

Zagrebačka banka je u Sisku prisutna preko 40 godina i otada je na usluzi tisućama klijenata – građanima te malim i srednjim poduzetnicima kojima je sada na raspolaganju 21 stručan bankar na čelu s direktoricom poslovnice Natalijom Majić Mehinović.

 

image03

 

„Drago mi je da danas zajedno s građanima Siska mogu otvoriti našu novu poslovnicu Zagrebačke banke. Osim što je sada bliže centru grada, nova poslovnica je funkcionalna i moderna, ali i ugodnije mjesto za rad našim bankarima te našim klijentima. Ulaganje u nove tehnologije i uvođenje novih usluga su naši stalni prioriteti, kao i klijenti koji su nam uvijek na prvom mjestu.

 

image06

 

Zato nam je važno da osim ugodnog prostora ovdje imamo i stručne bankare koji su vam na raspolaganju za sve što vam je važno“, poručio je Eugen Paić-Karega, član Uprave Zagrebačke banke kojemu su se na otvorenju poslovnice pridružili brojni klijenti, uvaženi uzvanici te zaposlenici banke.

 

image04

 

Nova Zabina poslovnica u Sisku uređena je prema najvišim i suvremenim standardima, prozračna je i otvorenog prostora. Novost u poslovnici je 24-satna zona s uplatnim bankomatom, dnevno noćnim trezorom i uređajem za prihvat virmana. Posebna pogodnost za klijente je i besplatan wi-fi, a poslovnica je prilagođena i građanima s poteškoćama u kretanju i vidom – postavljena je taktilna traka za slijepe i slabovidne, šalter za invalide, šalter za slabovidne te šalter s komunikatorom za osobe slabijeg sluha.

 

image08

 

Povodom otvorenja preuređene poslovnice Eugen Paić-Karega uručio je donaciju sisačkom Dječjem vrtiću Sisak Novi za kupnju didaktičkih igračaka u objektu Sunce  čiji su polaznici tom prilikom izveli i prigodni glazbeni program.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.