Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Sportska rekreacija za sve uzraste

“Nora” Novska

"Nora" Novska

Sportski klub za rekreaciju žena “Nora“, iz Novske od osnivanja prije osam godina promovira rekreaciju, vitalnost, zdravlje i  tjelesnu formu. I ove godine u jednu od najmasovnijih međunarodnih sportsko rekreacijskih manifestacija povodom Svjetskog dana sporta, koji se obilježava svake godine posljednje srijede u mjesecu svibnju, članice „Nore“priredili su  javne nastupe.

 

NORA_1

 

Poticanje sportske rekreacije važna je za zdravlje svake osobe, stručni treneri osmišljavaju programe primjerene za sve starosne uzrasti.

 

NORA_3

 

Tako su se u dvorani Udruženja obrtnika, građani mogli uključiti u pilates, korektivnu gimnastiku i intervalni trening, dok se u maloj dvorani Sportske dvorane vježbao aerobic i step aerobic. O važnosti rekreacije Marija Bilman:

 

 

Udruga športske rekreacije žena “Nora” Novska nastavak je tridesetgodišnje sportske  tradicije rekreacije žena u Novskoj. Za svoj rad primili su brojna priznanja, prošle godine Hrvatski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ dodijelio je priznanje udruzi, a predsjednica Marija Bilman, primila je Godišnju nagradu, medalju  „Mirko Relec“ za razvoj sportske rekreacije “Sport za sve” za 2018. godinu.

 

NORA_2


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.