Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Predstavljen program festivala vina – MoslaVina Kutina 2019.

Dobrodošli u Moslavinu – domovinu Škrleta!

Dobrodošli u Moslavinu - domovinu Škrleta!

Uoči manifestacije „MoslaVina Kutina 2019. – festival vina“ koja se održava po 26. puta, održana je tiskovna koferencija na kojoj su više o samoj manifestaciji i njenoj važnosti govorili: dirketorica TZ Grada Kutine Ivana Grdić, tajnik Udruge voćara i vinogradara „Lujo Miklaužić“ Mišel Novosel, gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić te prof. Dragutin Pasarić.

 

IMG_4835

 

„Najbolja vina, vrhunske delicije i odlična zabava“ rieči su kojima se najkraće može opisati ova manifestacija, istaknula je direktorica TZ Grada Kutina Ivana Grdić.

 

 

 

Sve više vinara, međunarodna priznanja te investicije u vinarstvu, dokaz su o potrebi organizacije vinskih manifestacija u Moslavini, gdje upravo Kutina svakako zaslužuje ozbiljan vinski festival koji na jednom mjestu okuplja i proizvođače i ljubitelje vina.

 

 

IMG_4849

 

Mišel Novosel tajnik Udruge voćara i vinogradara „Lujo Miklaužić“ naglasio je kako je ove godine ocijenjeno 175 uzoraka vina,  a dodijeljene su 56 zlatne medalje, što je svakako i pokazatelj iznimne kvalitete ovogodišnjeg vina.

 

 

IMG_4839

 

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić zahvalio je organizatorima i sponzorima, istaknuvši kako je ovogodišnja izložba sadržajno na višoj razini od dosadašnjih.

 

 

IMG_4853 (1)

 

„Uz četvrt stoljeća ove manifestacije napravljena je i „knjižica“ koja promovira ono što je najljepše u Moslavini, a to je škrlet“ – naglasio je autor monografije prof.Dragutin Pasarić.

 

 

IMG_4850

 

Svečano otvorenje festivala vina „MoslaVina Kutina 2019.“ održat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, u petak, 31.svibnja, s početkom u 18:30 sati. Dobrodošli u Moslavinu-domovinu Škrleta!

 

IMG_20190527_101250

Digitalni letak-01

Digitalni letak-02

Digitalni letak-03

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.