HDZ kampanja2

Kandidati Zelene skupine s liste broj 9 Hrvatske demokratske zajednice za predstojeće izbore za zastupnike u Europskom parlamentu danas su u obilasku Sisačko-moslavačke županije, a s građanima su se susreli u Sisku, Petrinji, Hrvatskoj Kostajnici i Glini, gdje će večeras s početkom u 20 sati biti održan i završni motivacijski skup.

 

HDZ kampanja

 

Predsjednik ŽO HDZ-a i  sisačko-moslavački župan Ivo Žinić podsjetio je kako je već plava skupina s ove liste posjetila Novsku, Jasenovac, Kutinu, Popovaču i Sisak.

 

 

A što je to za što će se zalagati kandidati s liste HDZ-a i zašto je lista broj 9 najbolji izbor pojasnio je nositelj liste Karlo Ressler:

 

 

Posebno su, dodaje Ressler, rezultati vidljivi u posljednje dvije i pol godine, a to je više od 96 tisuća novih radnih mjesta, rastemo na puno zdravijim osnovama.

 

DSCN3593

 

Mnogi izazovi su još pred nama, čak i oni manje dobronamjerni moraju priznati da idemo u dobrom smjeru, ističe Ressler.

 

DSCN3592

 

Komentirao je i datum izbora za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora u Gradu Sisku:

 

 

Podsjetimo, završni motivacijski skup nakon obilaska Sisačko-moslavačke županije članovi zelenog tima, u kojem su uz nositelja liste Karla Resslera još i Stjepan Adanić, Danijel Marušić, Sunčana Glavak i Stjepan Ribić, održat će u Hrvatskom domu u Glini s početkom u 20 sati.

 

HDZ kampanja1


 

 

Kandidati Zelene skupine s HDZ-ove liste u obilasku naše županije
3.00(4 glasova)
Komentara(0)