Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Biciklijada u Petrinji”

U subotu, 8. lipnja

U subotu, 8. lipnja

Turistička zajednica Grada Petrinje i Orlić Sport d.o.o. uz pokroviteljstvo Grada Petrinje organiziraju “Biciklijadu u Petrinji” koja će se održati u subotu, 8. lipnja.

 

jambo-plakat-019web

 

Dolazak vlakom iz pravca Zagreba

Polazak s Glavnog kolodvora u 9:00 h, dolazak u Sisak 9:45 h. Vožnja biciklima lokalnom rutom LR3 – Obalama rijeka (dužina: 15 km) uz organiziranu pratnju uz rijeku Kupu do sela Brest Pokupski – odmor i okrjepa na imanju Mlinski kamen; dolazak u Petrinju na Gradsko kupalište oko 12:00 h.

Nakon cjelodnevnog programa, organizirani polazak s Gradskog kupališta za Sisak u 20:15 h; polazak za Zagreb s kolodvora Sisak u 21:42 h. Prijave i informacije na: petrinja@biciklijade.com

Od 12 h –prijave na Gradskom kupalištu u Petrinji (sudionici dobivaju startne brojeve; u organiziranoj vožnji mogu sudjelovati isključivo prijavljeni biciklisti)

 

OBITELJSKA RUTA (lagana ruta za obitelji s djecom)

13.00 h – start

Opis rute: Gradsko kupalište Petrinja, Zagrebačka, Gupčeva, Trg dr. Franje Tuđmana, Radićeva, Otona Kučere, Gromova, Sisačka, Gajeva, Gupčeva, Gradsko kupalište (dužina: 9,8 km)

 

ZELENA RUTA (teža ruta koja zahtjeva dobru kondiciju)

14.30 h start

Opis rute: Gradsko kupalište Petrinja – Zagrebačka – Gupčeva – Novo Selište – Nebojan (odredište); povratak iz Nebojana – Novo Selište – Gupčeva – Zagrebačka – Gradsko kupalište Petrinja

U Nebojanu posjet adrenalinskom parku Capriccia centar, gdje će se održati razna natjecanja (berg go-kart, quad, streličarstvo, povlačenje konopa i dr.); gastro ponuda: gulaš 20 kn

18.30 h – Povratak za Petrinju (dužina 24 km)

INFO: 044/ 813-876,  098/553-821, www.petrinjaturizam.hr

 

INFORMACIJE ZA SUDIONIKE BICIKLIJADE

Sudjelovanje na manifestaciji „Biciklijada u Petrinji“ je dobrovoljno i na vlastitu odgovornost. Organizatori ne snose odgovornost za štete i ozljede nastale pod okolnostima na koje organizator ne može utjecati. Za sve sudionike osigurani su brojevi, pratnja, medicinska pomoć i servisna služba. U biciklističkoj koloni mogu sudjelovati samo biciklisti prijavljeni organizatoru na startu. Organizatori preporučuju nošenje biciklističke kacige za sve sudionike biciklijade.

 

DJECA NA BICIKLIJADI

Zaštitnu kacigu na glavi moraju nositi vozači bicikla mlađi od 16 godina temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Djeca do 12 godina starosti mogu sudjelovati na biciklijadi samo u pratnji roditelja.

 

POKROVITELJ: GRAD PETRINJA

ORGANIZATORI: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA PETRINJE I ORLIĆ SPORT d.o.o.

 

lETAK-a51WEB


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.