Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

2. Zagrebački humanitarni meet

U subotu, 11. svibnja na parkiralištu trgovačkog centra Supernova Buzin

U subotu, 11. svibnja na parkiralištu trgovačkog centra Supernova Buzin

Druge godine zaredom organizira se “Zagrebački humanitarni meet!”. Meet će se održati u subotu, 11. svibnja na parkiralištu trgovačkog centra Supernova Buzin od 13 do 19 sati s ciljem pomaganja humanitarnoj udruzi “Dobra volja”.

“Ako niste upoznati s našim prošlogodišnjim meetom, cilj nam je pomoći ljudima kojima je pomoć potrebna. Odlučili smo se za udrugu ”Dobra volja” jer su nas kao i ”Zagrebački humanitarci” zadivili svojom pričom o početku nastanka njihove udruge.

Iza udruge stoje odlični ljudi koji su na našu ideju reagirali pozitivno te su spremni zajedno s nama organizirati ovaj susret. Rezultati prošle godine su nas ostavili bez riječi, nismo očekivali toliko kao početnici koji žele spojiti nešto što vole i nešto što žele, dobili smo nešto što se može pamtiti zauvijek. Svaki ulaz na naš meet omogućio je nekome puno te smo sakupili odličan iznos i odličnu količine prehrambenih i higijenskih potrepština. No, dosta o prošlosti i posvetimo se nadolazećem eventu.

Dakle, cilj nam je prikupljanje ne samo novčanih sredstava nego i higijenskih potrepština, te hrane i ostalih kuhinjskih pomagala.
Ulaz ćemo naplaćivati 30 kn. Ulaz s vozilima je omogućen tijekom cijelog trajanja meeta. Na ulazu će biti redari koji će kontrolirati ulazak i parkiranje vozila, svi auti su dobrodošli, bili oni ”tjunirani” ili ne.

Na sredini eventa će se nalaziti šatori gdje će biti glavno mjesto događanja, natjecanja i podjela tombole. Isto tako u šatorima će biti postavljene kasice u kojima možete donirati novac i velike posude za stavljanje namirnica. Sav prikupljeni novac, prehrambeni i higijenski proizvodi idu u humanitarne svrhe” – poručuju organizatori.

Za više informacija posjetite objavu događaja na Facebook-u ili kontaktirajte: sunek.matija@gmail.com


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.