Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Zalogaj poezije” putuje na gostovanje u Međugorje i Mostar!

Pozivaju se članovi i simpatizeri Udruge

Pozivaju se članovi i simpatizeri Udruge

Popularna poetska tribina “Zalogaj poezije” Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture potkraj travnja putuje na još jedno gostovanje izvan granica Hrvatske.

Od svojih početaka u ljeto 2017. godine, “Zalogaj poezije” pod voditeljskom palicom Saliha Kulovića i stručnog suradnika udruge Siniše Matasovića bilježi sve veći interes publike u Hrvatskoj i zemljama okruženja.

Ovaj put na rasporedu je predstavljanje “Zalogaja poezije u Međugorju i Mostaru. Udruga organizira putovanje svojih članova, vjernika, simpatizera i svih ostalih ljubitelja poetske riječi u razdoblju od 19. do 21. travnja, u vrijeme Uskrsnog vikenda, po vrlo povoljnim uvjetima.

 

IZLET U MEĐUGORJE I MOSTAR, 19. – 21. TRAVNJA 2019.

Program:

19.04. Polazak autobusa iz Siska u večernjim satima (oko 22 sata)

20.04. Dolazak u Međugorje predviđen je u jutarnjim satima 20. travnja. U prijepodnevnim satima na rasporedu je odlazak grupe hodočasnika na Put Križa, a poslijepodne slijedi obilazak Brda ukazanja Majke Božje. Navečer se prije Svete Mise moli krunica, a poslije mise slijedi klanjanje, ispovijed te molitva.

20.00 sati – poetska večer “Zalogaj poezije” – čitanje prigodnih pjesama sisačkih pjesnika

21.04. Nakon doručka slijedi izlet u Mostar uz osiguranog stručnog vodiča

– 12.00 sati – “Zalogaj poezije” u inspirativnom ambijentu ispod Starog mosta

 

U cijenu izleta uključen je ručak 20. travnja, noćenje u dvokrevetnim sobama u Međugorju u pansionu “Mir Međugorje Kozina” i doručak 21. travnja (Uskrs).

 

Više detalja možete saznati putem mobitela predsjednika udruge Josipa Klekovića 098 666 017 ili na e-mail udruge: udruga.skpauk@gmail.com


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.