Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sunja će biti domaćin Državnog natjecanja u oranju

Također, u Sunji će se održati i 25. Državna konjogojska izložba

Također, u Sunji će se održati i 25. Državna konjogojska izložba

Općina Sunja započela je s organizacijskim pripremama za održavanje Županijskog i Državnog natjecanja u oranju i 25. Državne konjogojske izložbe, koje će se održati na području Općine Sunja. Više je rekao načelnik Grga Dragičević:

 

 

 

U okviru natjecanja odvijala bi se i druga gospodarska i kulturna događanja, te se iz toga razloga očekuje povećan interes izlagača i posjetitelja. Državni tajnik u ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak istaknuo je  da se Općina Sunja do sada pokazala dobrim organizatorom zahtjevnih manifestacija te da je stoga prijedlog da Općina Sunja bude domaćin natjecanja opravdan.

Dodajmo kako je u operativnom dijelu radnog sastanka detaljno je  razrađen plan aktivnosti koje je potrebno provesti.

 

 

 

Državno natjecanje u oranju na području Općine Sunja, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a  u organizaciji Sisačko-moslavačke županije,  održat će  se 20.- 21. rujna 2019. godine.

Općinski načelnik Grga Dragičević ističe kako je Općina Sunja spremna biti domaćin državnog natjecanja: „Na raspolaganju imamo prostor i  pripremljene parcele koje mogu zadovoljiti najviše kriterije natjecanja“  izjavio je općinski načelnik.

Župan Ivo Žinić istaknuo je potrebu što većeg angažiranja natjecatelja s područja Sisačko-moslavačke županije te u tom smislu dao konkretna zaduženja i podršku za uspješnu organizaciju natjecanja.

 

oraci0006

oraci0002

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.