Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Proljetni koncert Pjevačkog studija Mozartine u Sisku!

U bazilici sv. Kvirina u Sisku, 7. travnja točno u podne

U bazilici sv. Kvirina u Sisku, 7. travnja točno u podne

U bazilici sv. Kvirina u Sisku, 7. travnja točno u podne prepustite se predivnim glasovima dječjih zborova Bachovine, Chopinine i Raveline koji djeluju unutar Pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba, a koji trenutno broji ukupno čak 11 pjevačkih ansambala za djecu i mlade.

Koncert je besplatan za sve!

Dirigentice Irena Curić i Kristina Horvat te korepetitor Ivan Pernicki vodit će zborove i izvest će skladbe koje su zborovi vrijedno pripremali kako bi vam uljepšali dan.

Najstariji zbor od njih ukupno tri je dječji zbor Bachovine koji je osnovan u studenom 2013. godine, kao četvrti pomladak Djevojačkog zbora Mozartine. Odmah ga slijedi dječji zbor Chopinine kao šesti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine koji je osnovan 2015. godine. Posljednji i najmlađi dječji zbor po osnutku je dječji zbor Raveline kao sedmi podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, a osnovan je u veljači 2018. godine.

Zborovi okupljaju djevojčice od 6-12 godina, a djeluju na različitim dijelovima grada Zagreba. Tijekom djelovanja postigli su zapažene nastupe kako u Hrvatskim gradovima, tako i u inozemstvu. U nedjelju, 7. travnja izvest će skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja. Koncert je u organizaciji Dječjeg zbora Mozartine.

Pratite Pjevački studio na njihovoj Facebook stranici i sva aktualna zbivanja.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.