Zlatko Babić

“Drage Kutinčanke i Kutinčani,

Grad Kutina ove godine Međunarodni praznik rada obilježava u znaku oporavka gospodarstva, ulaganja u infrastrukturu i realizaciji brojnih projekata koji imaju za cilj  rast standarda naših sugrađana.

Samo zajedničkom suradnjom, povjerenjem, međusobnim uvažavanjem, i prije svega radom, možemo postići puno više i naš grad nastaviti razvijati kako bi zadržali mlade i kako bi svi  koji žele raditi imali jednake mogućnost za zapošljavanjem i osiguravanjem bolje budućnosti

1.svibnja obilježavamo i 24. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“, prisjećamo se 1995. godine kada je rano ujutro počela uspješna vojna operacija  oslobođenja područja zapadne Slavonije. S ponosom i tugom sjećamo se  svih onih  koji su dali svoje živote kao žrtvu za Domovinu i slobodu u kojoj  mi danas uživamo.

Ne postoji veća žrtva od davanja svog života za drugoga, stoga moramo biti vječno zahvalni i ne dozvoliti da se ikada zaboravi.

U  ime Grada Kutine i u svoje osobno ime čestitam Vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“.

 

Gradonačelnik

Zlatko Babić”


Čestitka gradonačelnika Kutine u povodu 1. svibnja i 24. obljetnice VRO „Bljesak“
4.00(1 glas)
Komentara(0)