Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

O zabrani zbrinjavanja opasnog otpada

Poziv na potporu Zaključku

Objavljujemo u cijelosti Priopćenje koje je u našu redakciju poslao MOST NL Sisak:
“Temeljem jednoglasno donešenog zaključka o zabrani obrade i zbrinjavanja opasnog i neopasnog otpada u neposrednoj blizini gradskih naselja i četvrti u Gradu Sisku, u ime predlagatelja, GO Most Sisak i u svoje osobno ime, zahvaljujem svim sudionicima u raspravi, predstavnicima građanske inicijative Siščani ne žele biti Smetlišćani, stručnjacima, kao i predstavnicima izvršne vlasti na državnoj, županijskoj i gradskoj razini, koji su svojim raspravama dali doprinos rasvjetljavanju i rješavanju ovog problema koji je od vitalnog značaja za naše sugrađane i našu djecu.
Zahvaljujem također, i kolegicama i kolegama vijećnicima svih političkih opcija koji su jednoglasno donijeli ovaj zaključak i na taj način dokazali da su im potrebe naših sugrađana iznad parcijalnih, političkih interesa pojedinih stranaka. Pozivam sve kolegice i kolege vijećnike da u okviru svojih mogućnosti na državnoj, županijskoj i gradskoj razini podupru ovaj zaključak i pripomognu njegovoj provedbi.
Kao predlagatelji željeli smo, na ovom vrlo konkretnom slučaju, postići upravo ovakvo jedinstvo i konsenzus svih političkih predstavnika odgovornih za ovaj Grad u čemu smo, na naše veliko zadovoljstvo, uspjeli. Ako je to populizam, politička podvala ili prikupljanje „jeftinih političkih poena“, prihvaćamo tu kritiku.
Ujedno koristim prigodu i ispred GO Most NL Sisak svim vjernicima želim sretan Uskrs!”

Predrag Sekulić
Koordinator GO Most NL Sisak

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.