Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Uspjesi učenika GŠ “Frana Lhotke” Sisak

U natjecanju sudjelovao 61 učenik iz 14 županija

U natjecanju sudjelovao 61 učenik iz 14 županija

Glazbena škola Frana Lhotke u nedjelju, 3.ožujka, bila je domaćin 57.natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – disciplina solo pjevanje. U dvorani Miroslava Miletića na natjecanju je sudjelovao 61 učenik iz 14 županija. Velik uspjeh postigli su sisački učenici, pod mentorstvom prof. Tihane Herceg Ivšić, Lukrecija Štajcar i Jan Vukelić osvojili su II.nagradu, a Ana Delić III. nagradu.

Pod vodstvom profesorica Ankice Vujnović Tonković i Marije Zulić, na 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Zadru, u disciplini solfeggio u II. kategoriji Marijan Židan osvojio je I. nagradu, a u istoj disciplini u III. kategoriji Amra Hajdarević osvojila je III. nagradu.

Pod vodstvom prof. Sanje Krivošić učenica Ana Tomšić na 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Novskoj iz discipline glasovir u V. kategoriji osvojila je II. nagradu.

Na međunarodnom netjecanju Davorin Jenko 2019. u Beogradu, učenica Maja Batinjan (na fotografiji) pod vodstvom prof. Lidije Ljubičić, u disciplini flauta osvojila je I. nagradu.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.