Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Prijem za zaposlenice petrinjske gradske uprave

Dumbović: “Žene su mi najbolje suradnice”

Dumbović: "Žene su mi najbolje suradnice"

Povodom Međunarodnog dana žena Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, organizirao je prijem za žene zaposlene u Gradskoj upravi Grada Petrinje te ih prigodno darivao cvijećem.

 

danzena1-1-6

 

Gradonačelnik je ovom prigodom istaknuo kako žene daju ogroman doprinos  civiliziranom društvu, te dodao: „Smatram da ste vi kroz povijest proživjele jednu ogromnu nepravdu i da ste ju pokušale u kontinuitetu ispraviti.

 

danzena1-1-7

 

Vaša snaga, vaša sposobnost i jednostavno nešto što imate u sebi, gdje se život ne može zamisliti bez žene, majke, sestre i bez svih vas ustvari koje ste dosta u životu morale dati od sebe, ali  kroz tu povijest gdje se nisu artikulirali vaši problemi.

 

danzena1-1-3

 

U nekim čak državama niste imale ni pravo glasa što je prestrašno.

 

danzena1-1-9

 

Ponosan sam muškarac zato što su meni žene najbolje suradnice  i što nikada nisam pravio bilo kakve razlike.

 

danzena1-1-13

 

Želim vam da u budućnosti uvijek odlučujete samo vi i nitko više o samima sebi i da uvijek čvrsto držite svoju sudbinu u svojim rukama i da je jednostavno ne ispuštate. Budete kao i do sada hrabre, odvažne, ponosne, dobre i jednostavno one bez kojih se ne može. Svaki pravi muškarac će vas nositi kao „kap vode na dlanu“. Svi oni koji ne znaju doći do vaših srca to nisu dobri muškarci. Dobri muškarci su vam pomogli da imate ovoliku slobodu ne zato što su vam je dali zbog nečega što je stereotip, nego zato što su vas voljeli. Pravi muškarci u životu ne mogu ništa bez vas.“ – zaključio je gradonačelnik.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.