Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Počinje provedba projekta “ZAPOSLI SE I TI!”

Razvojna agencija Mrav potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

Razvojna agencija Mrav potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

Razvojna agencija Mrav potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Zaposli se i ti!“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Vrijednost projekta, koji se u 100% iznosu financira sredstvima Europskog socijalnog fonda, te proračuna Republike Hrvatske  iznosi 934.046,70 kn. Razdoblje provedbe projekta započinje sa datumom potpisa Ugovora i traje 18 mjeseci.

Cilj ovog projekta je doprinijeti stvaranju i jačanju ljudskih potencijala te povećanju zapošljivosti 42 nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina i 20 učenika srednjih škola u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada i strateškim prioritetima kroz pripremu i provedbu 2 inovativna obrazovna programa osposobljavanja prilagođena lokalnim prilikama te kroz učinkovitu provedbu županijskih strategija razvoja ljudskih potencijala.

Ciljna skupina projekta je 42 nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina s područja Sisačko moslavačke županije i Karlovačke županije, 5 osoba sa invaliditetom te 20 učenika Srednje škole Tina Ujevića Kutina.

Nositelj projekta, Razvojna agencija Mrav, projekt će provoditi u suradnji sa partnerima: Srednjom školom Tina Ujevića, Pučkim otvorenim učilištem Kutina, Udrugom osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Veleučilištem u Karlovcu, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje -Područni ured Kutina, te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje- Područni ured Karlovac.

 

ledi jed

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.