Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Održano je prvenstvo SMŽ u gađanju serijskom zračnom puškom

13 predstavnika ostvarilo norme za državno prvenstvo

13 predstavnika ostvarilo norme za državno prvenstvo

23. ožujka na gradskoj Sisačkoj streljani održano je prvenstvo Sisačko – moslavačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom. U kategoriji kadetkinja prvakinja Županije sa ostvarenom normom za državno prvenstvo je je Olga Vukelić.  Kod kadeta nije bilo iznenađenja, zlato je dobio Tin Vuja Vujić, srebro Jakov Ivičinec a broncu Leon Mlinarić.

 

Prvenstvo_SŽM_2019_kadeti

 

U kategoriji juniorki prvakinja županije postala je Tea Ilijević ,a viceprvakinja Mirta Ilijević dok je Nikolina Knežić treća. Sve tri imaju normu i za seniorsko i juniorsko Prvenstvo Hrvatske.  Najbolja seniorka županije je Mirela Barišić, dok je druga Ivana Medved.

 

Prvenstvo_SŽM_2019_seniorke

 

Na najviše postolje se, u kategoriji seniora, vratio Dragan Krnjajić. Drugo mjesto je zauzeo je Tihomir Ilijević, a treći je Hrvoje Orlić.  Kod veterana, najbolji je Tihomir Ilijević, Siniša Lovrenović je drugi, dok jedinu medalju koja nije ostala u Sisku, brončanu, odnosi Tomislav Pavešić iz SK “PETROKEMIJA” Kutina treće mjesto.

Ekipno su najbolji strijelci iz sisačkog kluba “HVIDR-a SISAK”, drugi su strijelci SK “SLUH” ,a treći SK “PETROKEMIJA” Kutina.

 

Prvenstvo_SŽM_2019_juniorke

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.