Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Gradonačelnik Babić obišao Mjesni odbor Repušnicu

Održan radni sastanak s ciljem podizanja kvalitete života stanovnika ovog naselja

Održan radni sastanak s ciljem podizanja kvalitete života stanovnika ovog naselja

Na poziv predsjednika Mjesnog odbora Repušnica Dražena Kindermana, gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić sa svojim suradnicima, direktorima gradskih i državnih poduzeća te ravnateljem osnovne škole Stjepana Kefelje održao je radni sastanak na terenu.  Cilj ove otvorene komunikacije o aktualnim temama poput komunalne infrastrukture, projektiranja nove škole u sklopu koje bi se nalazili vrtić i školska dvorana, projekta Aglomeracije, preimenovanje Fumićeve ulice te saniranje korita rijeke, podizanje je kvalitete života stanovnika ovog Mjesnog odbora.

 

IMG_3365

 

Predsjednik Mjesnog odbora Dražen Kinderman naglasio je kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno.

„Želimo kao gradska uprava pružiti ljudima mogućnost da ukažu na nedostatke i probleme koji ih muče. Nadamo se dobroj suradnji sa predstavnicima mjesnih odbora i pomoć u rješavanju problema naših građana. Pri sastavljanju proračuna uzimat ćemo u obzir svaki ukazani detalj te u skladu sa mogućnostima isti riješiti u čim kraćem razdoblju.“ – izjavio je gradonačelnik Zlatko Babić.

 

IMG_3335

 

Ovim obilaskom gradonačelnik Babić je nastavio s upoznavanjem problematike te se iz prve ruke upoznao sa specifičnostima naselja i u razgovoru s predstavnicima MO Repušnica saznao njihove želje i potrebe informirajući ih o projektima koji su u planu za 2019.godinu.

 

IMG_3368_610x407

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.