Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

12. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije

Vijećnici raspravljaju o ukupno 42 točke

Vijećnici raspravljaju o ukupno 42 točke

Na 12. sjednici Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije predloženi Dnevni red usvojen  je  većinom glasova, a vijećnici raspravljaju o ukupno 42 točke.

Sjednica je počela Aktualnim satom, tijekom kojeg su aktualizirane  teme vezane uz odlaganje azbestnog otpada, stambeno zbrinjavanje, energetsku obnovu, Javni natječaj za prodaju službenih vozila Sisačko-moslavačke županije, poduzetničke kredite, nabavku uređaja za magnetsku rezonancu, izradu kurikuluma za nastavni program tehničara za razvoj video igara, dovršetak Strukovne škole u Sisku, te plan demografske obnove.

 

received_350313918917497

 

Mario Božurić, vijećnik MOSTA nezavisnih lista postavio je pitanje u vezi Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije koji uključuje četiri kazete za zbrinjavanje opasnog otpada.

 

 

Prostorni plan Sisačko-moslavačke županije definira i određena odlagališta za opasni otpad, istaknuo je prilikom odgovora na vijećničko pitanje župan Ivo Žinić.

 

 

 

IMG-20190313-WA0000

 

Vijećanika Ivana Nekvapila iz HNS-a zanimala je situacija vezana uz stambeno zbrinjavanje u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

 

 

Osim o stambenoj problematici na sastanku se razgovaralao i o ostalim aktualnim temama koje su vezane uz Središnji ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, rekao je župan Žinić dodavši

 

 

 

U posljednje dvije godine stvari su se promijenile i rješavaju se puno brže.

 

 

 

To će svaklako pomoći kvalitetnijem stambenom zbrinjavanju, ističe župan dodavši kako će dobar dio stanovnika dobiti te kuće,a dio će ih moći i otkupiti po povoljnoj cijeni.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.