Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Uređenje javnih površina

Građani i sami mogu donijeti otpad u kontejnere Reciklažnog dvorišta Kurjakana

Građani i sami mogu donijeti otpad u kontejnere Reciklažnog dvorišta Kurjakana

Djelatnici Novokoma započeli su uklanjanje granja na zaraslim površinama, zemljišta koja su u vlasništvu grada. Nakon površine u ulici Tina Ujevića, poslove nastavljaju i na drugim mjestima.

Uređene javne površine, gradski park i ostale zelene površine, sadnja novih stabala, održavanje dječjih igrališta, groblja i čist okoliš na području Grada Novske, rezultat su  rada i brige vrijednih djelatnika ovog gradskog poduzeća.

Sve to neovisno o vremenskim prilikama, ljetnim vrućinama ili hladnim zimskim uvjetima, održavaju komunalnu infrastrukturu i ceste, kako kažu, „naša je misija, čiste i uređene javne površine“.

Jedna od djelatnosti Novokoma kojom održavaju okoliš čistim, je zbrinjavanje otpada od domaćinstava i  s javnih površina. Tijekom godine pokupe preko 4000 tona raznog otpada. Za te potrebe koriste dva specijalna vozila, za skupljanje, odvoz i zbrinjavanje otpada.

Građani i sami mogu donijeti otpad u kontejnere Reciklažnog dvorišta Kurjakana, od  8 do 16 sati, i tako doprinijeti da njihova sredina bude uređena.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.