Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Predstavljen projekt “Turističke uniforme” Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije

Jedinstvene uniforme krase tradicijski elementi

Jedinstvene uniforme krase tradicijski elementi

Sisačko-moslavačka županija ima veliki potencijal za razvoj kontinentalnog turizma, a istaknuo je prilikom predstavljanja projekta „Turističke uniforme“ Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić.

 

 

„Zbog kvalitetnije promocije turističkih destinacija naše županije, odlučili smo ovim projektom izraditi jedinstvene uniforme.“

 

 

Zahvalio je župan pritom i Turističkoj zajednici Sisačko-moslavačke županije te svima ostalima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta.

 

 

Svakako ohrabruje podatak iz prošle godine kada je po prvi puta broj noćenja u Sisačko-moslavačkoj županiji bio veći od 100 tisuća, pa i ovim malim doprinosom pokušati će se izdignuti važnost turizma na još višu razinu.

 

IMG_20190212_120658

IMG_20190212_120743

 

Uniforme su izradile Sanja Tomašinec i Ivana Damjanović, vlasnice brenda “Two sisters”. Kako je Sanja naglasila, zajednička kreativnost spojila se u jednom proizvodu, naime ona se bavi tekstilom, a Ivana izradom prirodne kozmetike.

 

 

IMG_20190212_121350

 

Ovu multifunkcionalnu odjeću, jedinstveno odijelo čine tamnoplavi pamučni pliš i bijelo pamučno platno.

 

 

Tradicijskim detaljima, poput toka, srebrne dugmadi na muškim i ženskim uniformama, cijela je Hrvatska ujedinjena u jedno.

 

IMG_20190212_115607

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.