Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Potpisan Ugovor za izradu Masterplana prometnog razvoja SMŽ- funkcionalna regija Središnja Hrvatska

Ukupna vrijednost projekta je 7.039.079,20 kn

Ukupna vrijednost projekta je 7.039.079,20 kn

U sjedištu Sisačko-moslavačke županije u Sisku u četvrtak, 21. veljače  potpisan je  Ugovor za projekt Izrada Masterplana prometnog razvoja Sisačko-moslavačke županije – funkcionalna regija Središnja Hrvatska.

 

IMG_3770

Ugovor su potpisali župan Ivo Žinić i Marko Balija, direktor tvrtke Consultans.d.o.o. iz Dubrovnika. Izrada Masterplana prometnog razvoja županije preduvjet je koji će omogućiti efikasno i održivo planiranje i upravljanje, te će služiti kao temelj za realizaciju projekata iz područja integriranog prometa i održive regionalne/urbane mobilnosti .

Image00001

Župan Ivo Žinić

 

 

Na Natječaju je za ovaj posao odabrana tvrtka Consultans d.o.o. iz Dubrovnika.

IMG_3775

 

 

Masterplan treba biti dovršen do 01. rujna, direktor  tvrtke Marko Balija uvjeren je da će sve biti završeno u predviđenim rokovima

 

Tvrka je ovo s nizom referenca – izradili su Masterplan za Dubrovačko-neretvansku županiju i osigurali 8 milijardi kuna bez Pelješkog mosta, potpisana je druga faza za Zagreb i Zagrebačku županiju , te za Krapinsko-zagorsku, dodaje Balija

 

Balija je pozvao i sve općine i gradove,kao i Županiju da djeluju u sinergiji, bolji Masterplan jamči i bolji i uspješniji razvoj županije.

 

 

U sklopu projekta izradit će se Mas prometnog razvoja , proveden postupak strateške procjene utjecaja na okoliš, promicat će se horizontalna politika EU, a iz sredstava će biti finacirana i promidžba i vidljivost projekat, kao i upravljanje projektom i administracija.

IMG_3757

Opći cilj ovoga projekta je osnaživanje razvojnog potencijala i osiguranje održivog razvoja lokalne i reginalne mobilnosti.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.