Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 15. KOLO

Na kraju jesenske dionice poraz vodeće Sloge čiji su dečki nadjačani u Novskoj na gradskom stadionu od Libertasa rezultatom 1:0. Unatoč tome Sloga je prva pet bodova ispred drugoplasiranog Lekenika. Radnici su udarnički radili u Glini i pobijedili domaći Banovac kojem jesenas nisu baš cvale ruže. Crveno crni su u Galdovu zaustavili raspjevane Kanarince u jurišu na vrh, doduše minimalno, ali su bodovi ostali u Galdovu, kažu očevidci uz domaćinsko suđenje, a i nedostajali su zgoditci Baje i Darija, a Ante Lovrić je svoju zadaću odradio postigavši počasni pogodak.

U Lekeniku podjela bodova s čim moraju biti zadovoljni Moslavci, jer Lekenik je drugoplasirana momčad prvenstva. Vatrogasac je slavio protiv dobre momčadi Metalca zgoditcima Zlatića i Šušnjare pa se može slobodno kazati da su dobro izgurali prvu dionicu prvenstva, te sa Voloderom dijele četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici. U Budaševu susjedski Derby u kojem su domaći za zgoditak bili bolji od susjeda iz Topolovca preskočivši ih na ljestvici. Topusko je na jedvite jade dobilo posljednju Pešćenicu zgoditkom razlike. U Osekovu dugo, dugo očekivana pobjeda domčeg Dinama u Moslavačkom derby susretu protiv Sokola doduše minimalno ali zasluženo, iako su si Sokolovi sami zabili nespretnom intervencijom obrane u 82 minuti utakmice.

Rezultati odigranih utakmica posljednjeg 15. kola: Banovac-Radnik 1:2, Frankopan-Voloder 2:1, Dinamo-Sokol 1:0, Pešćenica-Topusko 2:3, Libertas-Sloga 1:0, Lekenik-Moslavac 1:1, Vaatrogasac-Metalac 2:1 i BSK-TŠK 1:0.

Konačan poredak na ljestvici jeseni: Sloga 34, Lekenik 29, Topusko 27, Voloder i Vatrogasac 26, Libertas 25, Frankopan 24, Radnik, Metalac i Sokol 22, Moslavac 21, BSK 18, TŠK 16, Banovac 15, Dinamo 11 i Pešćenica 5 bodova.

Iskrene čestitke igračima, Upravi i stručnom stožeru Sloge na premoćno osvojenom jesenskom naslovu.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.