zs_ucenici00009

Povjerenstvo za dodjelu stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2018./2019. Programom javnih potreba u školstvu Sisačko-moslavačke županije, utvrđena je dodjela 25 stipendija redovitim studentima s prebivalištem na području naše županije, a visina stipendije je 700,00 kuna.

Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti preddiplomske i diplomske razine stručnih i sveučilišnih studija s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije koji nisu korisnici neke druge stipendije ili novčane potpore u svrhu školovanja, koji su stekli najmanje 50 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini ili koji imaju prosjek ocjena završnog razreda u srednjoškolskom obrazovanju 3,5.

Također dodjeljuje se i 45 stipendija redovitim učenicima četverogodišnjih i petogodišnjih programa obrazovanja srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2018/2019. godine u visini od 500 kuna mjesečno.

Prijave su moguće do 27.prosinca ove godine i obavljaju se on-line putem elektroničkog obrasca koji se nalazi na internetskim stranicama Sisačko-moslavačke županije. Nakon ispunjavanja on-line obrasca (prijavnica) sukladno uputama, prijavitelj je dužan ispisati obrazac na papir, vlastoručno ga potpisati i poslati na adresu u natječajnom roku.


 

Županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija studentima i učenicima srednjih škola
0.00(0 glasova)
Komentara(0)