Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Petir: “Zadovoljna sam aktivnostima u ovoj godini koje su pomogle Hrvatskoj i hrvatskim građanima!”

“Još uvijek nisam usmjerena na nove izbore”

"Još uvijek nisam usmjerena na nove izbore"

Na kraju još jedne kalendarske godine rada kao hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Marijana Petir je u Zagrebu, 10. prosinca, organizirala susret na kojem se osvrnula na učinjeno u ovoj godini, a u interesu hrvatskih građana.

Moj angažman bio je najintenzivniji u Odboru za poljoprivredu i ruralni razvoj, ali i u Odboiru za okoliš,  ženska prava,  bavila sam se Makedonijom, Izraelom, Mediteranom, bilo je puno aktivnosti, rekla je, u ovoj prigodi Petir.

 

 

Dobra je stvar i što sam izborila izuzeće za Hrvatske šume, dodaje Petir

 

 

Dodajmo tome i projekt zdravih obroka koji je u potpunosti implementrin u škole u Hrvatskoj, djeca dobivaju voće, povrće i mlijeko s naših OPG-a, kao i obeštećenje za proizvođače jabuka i mandarina koji su stradali zbog ruskog embarga,  ipak se vide rezultati, ističe hrvatska zastupnica Petir.

Petir EPP

Još uvijek nisam usmjerena nove izbore za EP, koji će se dogoditi iduće godine u svibnju, jer još je poslova i projekata koje želim završiti u ovom mandatu

 

 

Ipak ono što želim naglasiti ,i što će biti važno za buduće zastupnike,  kaže Petir,je da su nam vjerojatno neke stvari i promakle jer nismo bili u svim odborima, zato je tu važna i suradnja s Vladom Republike Hrvatske  koja je informirana o svim aktivnostima u EU, treba reagirati, informirati zastupnike, signalizirati ono što je bitno, jer  koordinirani  možemo puno napraviti, zaključuje hrvatska zastupnica u Ep Marijana Petir.


 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.