Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Održana Stručna tribina “Stop prometnim nesrećama – odgovornost zajednice”

Policijska uprava sisačko-moslavačka uz potporu Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova organizirala je Stručnu tribinu „Stop prometnim nesrećama-odgovornost zajednice“.

Tribina je osmišljena kao panel-rasprava između stručnjaka, predstavnika HAK-a, Autokluba Sisak, Županijske uprave za ceste, Hrvatskih cesta, Zavoda za javno zdravstvo SMŽ, Zavoda za hitnu medicinu SMŽ, te policijskih djelatnika  koji se u svom svakodnevnom radu bave temom prometa ili svojim iskustvima kroz svoj djelokrug rada mogu dati korisne savjete i značajnije utjecati na podizanje razine sigurnosti u prometu.

 

received_552966561885458

 

Ciljana publika ove panel-rasprave svakako su mladi vozači, kod kojih se želi pobuditi svijest o vlastitom doprinosu stanju sigurnosti na prometnicama na području Sisačko-moslavačke županije.

Rasprava se temeljila na stvarnim događajima odnosno situacijama, a više o statističkim podacima rekao je Ivica Solomun – voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU Sisačko-moslavačke.

 

 

Roman Rosavec, zamjenik župana ujedno i predsjednik Savjeta za sigurnost prometa na cestama SMŽ

 

 

Napomenuvši kako posebice u vrijeme vikenda, kada je pojačan broj vozila na prometnicama,  vrlo često zbog imigracija prema susjednoj državi, vozači se trebaju prilagoditi uvjetima na cestama. Zamjenik župana zahvalio je djelatnicima PU na dobrom obavljanju posla, posebno pohvalivši održavanje današnje tribine koja je pokazatelj mjere uspješnosti.

 

received_683929852000798

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.