Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

EMISIJE

“Duhovna misao” povod predblagdanskog susreta u sjedištu sisačke Biskupije

Emisija se u programu Quirinusa emitira pune četiri godine

Emisija se u programu Quirinusa emitira pune četiri godine

Veliki kršćanski blagdani su pred vratima, a jedna građanska godina, koja je za svakoga od nas bila drugačija, zatvara svoja vrata, dok nova najavljuje svoj dolazak. Dolazak i slavlje kršćanskih blagdana tijekom godine pratili ste vi dragi suradnici „Duhovne misli“, poštovani direktori i urednici radija Qurinus, rekao je na predblagdanskom susretu u sjedištu sisačke Biskupije, generalni vikar Marko Cvitkušić.

To nas je potaklo da smo danas upriličili ovo druženje kojim vam svima želim reći veliko hvala za vašu pomoć i suradnju, dodao je Cvitkušić. U protekle četiri godine Radio Quirinus je preko „Duhovne misli“ prenosio poruku Radosne vijesti spasenja svojim slušateljima sisačkog kraja. Naša prva „Duhovna misao“ poslana je u javnost preko valova Radio Qurinusa, 21. prosinca 2014. godine, a do danas ukupno 155 puta. U realizaciji emisije koja se u programu Radio Quirinusa emitira nedjeljom od 7 i 30 , a ukupno je 25 osoba kroz ove četiri godine priredilo i preko radio valova poslalo u javnost „Duhovnu poruku“ – poruku svetopisamskih tekstova određenih svetkovina i blagdana.

Kroz ovo vrijeme od Uskrsa 2015. do Uskrsa 2018. naš biskup Vlado, koji se također pridružio ovom susretu, u eteru radio Qurinusa uputio je sedam uskrsnih i božićnih čestitki, podsjetio je generalni vikar.

Želim svima milošću Božjom ispunjene božićne blagdane, bila vam sretna i blagoslovljena Nova godina, istaknuo je u svojoj čestitki generalni vikar Cvitkušić, organizator ovoga susreta.

Susretu se pridružio i biskup sisački, msgr. Vlado Košić.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.