Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Uz najljepše trenutke karijere, Jure Brkljača daruje vam božićnu pjesmu!

Jure Brkljača u posljednje vrijeme proživljava najljepše trenutke dosadašnje karijere. Mladić koji talentom i skromnošću osvaja srca publike svih generacija, doživio je nove iznimne trenutke.

Početkom mjeseca krenula je koncertna turneja u Sloveniji, a sve u čast glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću. Uz najveća imena estrade, svoje mjesto u ovoj posebnoj priči ima i Jure. U društvu Tonyja Cetinskog, Petra Graše, Zorice Kondže i brojnih drugih, nastupio je dosada u najelitnijim glazbenim dvoranama Ljubljane, Maribora, Novog Mesta, Celja, Kopra i malo je reći oduševio.

Reakcije na Jurine izvedbe Oliverovih pjesama su nevjerojatne, a publika ga doslovno ne pušta sa pozornice. Uostalom, kako to izgleda najbolje pogledajte ovdje.

Od samog početka Jure je, u više navrata isticao kako je ovo ostvarenje sna, ‘Sretan sam što sam dio turneje i ponosan što ovako mlad imam čast nastupiti uz ovakva imena. Osjećam odgovornost, jer pjevam skladbe, koje su obilježile Olivera, a istodobno mi to jako znači, jer iste jako volim. Nekoliko puta nastupali smo zajedno i uvijek me puštao da preuzmem pjesmu. Puno sam od njega naučio i još uvijek učim.’

Da se najbolje osjeća kada zakorači na pozornicu i svoju energiju podijeli sa publikom, Jure je dokazao nebrojeno puta, nastupajući kao gost Tonyju Cetinskom, a sada priprema, ono što su svi nestrpljivo čekali – svoje samostalne koncerte.

Uz stalna putovanja, rad u studiju na novim pjesmama, Jure briljira i izvedbama u televizijskom showu ‘A strana’ HRT-a. Njegova interpretacija legendarne skladbe Trag u beskraju, ili zajednička izvedba s Marko Kutlićem pjesme U ljubav vjere nemam, nešto je, što jednostavno morate vidjeti.

I ne bi Jure bio, to što je, da sve svoje obožavatelje, nije uoči najljepšeg mjeseca u godini, darivao nečim posebnim. Dirljiva glazbena priča naziva ‘Božić je’, stiže nam iz autorskog pera samog Jure, a izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe.



‘Pjesma govori o dvoje mladih ljudi koji u blagdansko vrijeme, nemaju neki luksuz i nemaju gdje  slaviti Božić, ali se vole i najvažnije im je da su skupa.’, istaknuo je Jure.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.