Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Uručeni ugovori o dodjeli potpora za manifestacije u poljoprivredi

Promidžba, organizacija i sudjelovanje

Promidžba, organizacija i sudjelovanje

 

 

U Moslavačkoj priči na području Općine Velika Ludina sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom uručio je ugovore o dodjeli potpora za promidžbu, organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama iz područja poljoprivrede u 2018. godini.

 

5

4

 

Ovo je jedna od važnijih potpora s obzirom da je poljoprivreda jedna od strateških grana Sisačko-moslavačke županije, istaknuo je župan Žinić.

 

 

Također ovo je potpora i za nastupe na raznim sajmovima i manifestacijama izvan naše županije, među kojima se ističe izlaganje naših poljoprivrednika na Sajmu Viroexpo, te “Jeseni u Lici”.

 

 

Potpore u ukupnom iznosu od 250 000 kuna dobilo je 16 korisnika za 40 programa.

 

3

2

 

Dražen Pavlović, načelnik Općine Velika Ludina istaknuo je zadovoljstvo jer se dodjela ovogodišnjih potpora odvija na velikoludinskom području. O tome da su manifestacije u poljoprivredi jako bitne u ovom kraju govori i činjenica da ih podržava i sama Općina.

 

 

Sve to treba zaokružiti u jednu zajedničku priču kako bi se ostvario napredak. Do prije nekoliko godina Općina nije imala niti jedan turistički objekt, a danas, osim Moslavačke priče postoji još mnoštvo toga što se može ponuditi turistima.

 

 

Potporu je ostvarila Udruga voćara i vinogradara Moslavine, o značaju je više rekao predsjednik Marijan Gašparec.

 

 

 

10

 

Za 8 profesionalnih vinara s područja Moslavine okupljenih u Udrugu Proizvođačke organizacije Škrlet ova su sredstva od velikog značaja ističe Janko Kezele, dopredsjednik Udruge.

 

 

 

13

 

Osim Udruga i OPG-ova potpore su dobile i dvije jedinice lokalne samouprave, Grad Popovača i Općina Sunja, koje su dokaz da se marljivo radi na organizaciji manifestacija u poljoprivredi.

 

12

11

9

6

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.