Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 14. KOLO

Sada je sve jasno i razvidno,nakon što je Lekenik izgubio na Drvenjaku u Sisku Sloga je Jesenski prvak. Dečki Petra Idžakovića tijekom cijele jeseni prikazali su najbolji nogomet i konstantu u igri pa i ne čudi što su osvojili naslov novom pobjedom protiv Pešćenice. Iskrene čestitke igračima i Stručnom stožeru, kao i Upravi kluba na zasluženo osvojenom naslovu. U Majuru poraz domaćina koji su nadjačani od momaka iz Budaševa, bila je to prava golijada i na kraju Radnik-BSK 4:5. Vatrogasci su na Parku Grofova dobrano zapaprili domaćinu, postigavši četiri zgoditka zgoditka koji su im donijeli petu poziciju na ljestvici. Moslavci su na posljednjem svom domaćinstvu jeseni nadjačali Libertas i to jednim zgoditkom kojeg je postigao Josip Keser. U Topuskom golijada od devet zgoditaka, ali i pobjeda domaćina u srazu sa danas raspoloženim dečkima iz Osekova koji su do 50 minute vodili 0:1, a onda je Krmpotić napravio svoje za pobjedu od 6:3. Sokolovi su u niskom letu nadjačali crveno crne iz Galdova, zabili dva zgoditka i uzele bodove na svojem posljednjem ovo jesenskom domaćinstvu. U Voloderu umjesto sigurne pobjede na kraju samo egal u sudaru s Banovcem i ostanak na drugom mjestu prvenstvene ljestvice.

Rezultati 14. kola: Radnik-BSK 4:5, TŠK-Vatrogasac 1:4, Metalac-Lekenik 2:0, Moslavac-Libertas 1:0, Sloga-Pešćenica 1:0, Topusko-Dinamo 6:3, Sokol-Frankopan 2:0 i Voloder-Banovac 2:2.

Poredak nakon pretposljednjeg kola: Sloga 34, Lekenik 28, Voloder 26, Topusko 24, Vatrogasac 23, Libertas, Metalac i Sokol 22, Frankopan 21, Moslavac 20, Radnik 19, TŠK 16, Banovac i BSK 15, Dinamo 8 i Pešćenica 5 bodova.

U posljednjem kolu jeseni 01./02.12.2018. godine u 13.00 sati igraju: (subota) Banovac-Radnik, Frankopan-Voloder, Libertas-Sloga i Lekenik-Moslavac, (nedjelja) Dinamo-Sokol, Peščenica-Topusko, Vatrogasac-Metalac i BSK-TŠK. U odgođenoj utakmici 1. kola II-ŽNL u Staroj Subockoj nogometaši Croatie slavili su protiv Češkog Sela rezultatom 4:3.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.