Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Vodeća Sloga je bez većih napora prebrodila Dinamo predsjednika Romana, čijim dečkima ove jeseni baš ne ide sve kako treba, no za dva kola je zimska pauza,gdje treba obnoviti i izbrusiti postojeći kadar, a sve pod cijenu dovođenja novih igrača, ali normalno to je pitanje za stručni stožer i Upravu kluba. Čudo se dogodilo na Husainu,gdje su gosti iz Budaševa pogasili domaće Vatrogasce, ali sve je moguće pa i to je nogomet. Još jedno čudo u Pešćenici su domaći pod vodstvom Jurice Culovića nadjačali Moslavce kojima ni Šeremt nije mogao poremetiti pojedu crveno crnih,sa svoja dva zgoditka. Kanarinci su pak druga priča kad njihovim orkestrom dirigira maestro Dario Dajčar, a solira berdaš Ante Lovrić, pa je normalno da su dečki iz Majura otišli svojim kućama praznog bodovnog konta. Sokolovi su nakon nešto slabije igre u prošlom kolu protiv Volodera iznenadili u Glini i uzeli mjeru domaćima dva razlike. U Galdovu Frankopan i Topusko podijelili plijen odigravši 2:2. Libertas je jednim jedinim zgoditkom slavio protiv Metalca čijom pobjedom se popeo na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. Lekenik igra već poslovično dobro, a ovaj put stradali su Grofovi dva razlike.

Rezultati 13. kola: Voloder-Radnik 2:1, Banovac-Sokol 0:2, Frankopan-Topusko 2:2, Dinamo-Sloga 1:5, Pešćenica-Moslavac 4:3, Libertas-Metalac 1:0, Lekenik-TŠK 2:0 i Vatrogasac-BSK 1:2.

Poredak nakon 13. kola: Sloga 31, Lekenik 28, Voloder 25, Libertas 22, Frankopan i Topusko 21, Vatrogasac 20, Radnik, Metalac i Sokol 19, Moslavac 17, TŠK 16, Banovac 14, BSK 12, Dinamo 8 i Pešćenica 5 bodova.

U 14. kolu 24.11. u 13,00 sati igraju: Radnik-BSK, TŠK-Vatrogasac, Metalac-Lekenik, Moslavac-Libertas, Topusko-Dinamo, Sokol-Frankopan, a Voloder-Banovac i Sloga-Pešćenica u nedjelju 25.11. u isto vrijeme.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 13. KOLO

Mladost je u posljednjem kolu ove jeseni preplavila Zeleni Brijeg, te simpatične dečke iz Siska posramivši ih s pola tuceta. Da stvar dobije na značenju opet je glavnu riječ vodio Repušnički maestro Domagoj Gelo (Domić) koji je sa svoja četiri prelijepa zgoditka garnirao visoku pobjedu svoje momčadi. Pretposljednji Metalac došao je na svoje i kod kuće do vrha napunio mrežu gostiju iz Lipovljana. Junak današnje pobjede Metalca bio je Božo Posejpal koji je s četiri svoja zgoditka dao doprinos visokoj pobjedi svoje momčadi, ali prije toga bio je za trenutak tragičar i to u 48 minuti kada nije uspio realizirati kazneni udarac. Utakmicu je dobro vodio Tomislav Ilinić iz Novske. U Sunji gosti iz Bročica osvojili bod odigravši 2:2. Lokotači su u Jelenskoj također odnijeli bod odigravši 3:3. Podjela plijena dogodila se i u Petrinji gdje se dečki iz Hrvatske Dubice uzeli bod kao kuća domaćinu, kojem još ostaje da odigra zaostalu odgođenu utakmicu sa Croatiom 25.11.2018 godine. Croatia je napravila veliko iznenađenje u Rajiću gdje je nadjačala Sokola. U Dvoru minimalna pobjeda domaćih u srazu sa Hajdukom.

Rezultati 13. kola: Mladost-Zeleni Brijeg 6:1, Metalac-Slavonac 6:1, Sunjski-Strug 2:2, Sokol-Croatia 2:3, Češko Selo-Una-Mladost 1:1, Podovi-Hajduk 1:0 i Jelengrad-Lokomotiva 3:3.

Poredak nakon posljednjega kola: Mladost 34, Sokol 25, Podovi 24, Hajduk 20, Croatia ut. manje i Lokomotiva 19, Češko Selo 18 i ut. manje, Sunjski 17, Una-Mladost 15, Jelengrad 14, Strug 13, Metalac 10, Slavonac 9 i Zeleni Brijeg 6 bodova. Repušnjaci su jesenski prvaci s devet podova prednosti ispred Sokola iz Rajića. Iskrene čestitke Upravi i Stručnom stožeru Mladosti na jesenskom naslovu.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.