Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Kako napreduje projekt Aglomeracija Petrinja?

S Aktualnog sata sjednice GV grada Petrinje

S Aktualnog sata sjednice GV grada Petrinje

Aktualni sat 16. sjednice Gradskog vijeća grada Petrinje započeo je pitanjem HSS-ovog Miroslava Petračića o realizaciji projekata na području naselja Brest i Mala Gorica.

 

dumbovićtekst

 

Po zahtjevu Privrede, Grad Petrinja je  izdao građevinsku dozvolu , pa gradnja može započeti, rekla je Vera Kaurin, privremena pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti

 

 

HNS-ov Nenad Radošević postavio je pitanje vezano za projekt Aglomeracije, kakav je tijek izvođenja radova na tom projektu,  te kada građani mogu očekivati završne radove. Odgovorio je Dubravko Pleša, voditelj jedinice za provedbu projekta Aglomeracije.

 

 

plešatekst

 

Pleša se osvrnuo i na stanje prometnica nakon provedbe projekta Aglomeracije.

 

 

Podsjeća Pleša i kako su prometnice u različitim nadležnostima, nekima upravljaju Državne ceste  , nekim ŽUC, a ima i onih nerazvrstanih

 

 

Aktualizirano je na današjoj sjednici  i pitanje smještaja 600 migranata iz Sirije, jer se, kako je rekao vijećnik Petar Čosić , pojavila informacija de će migranti  biti smješteni u središtu Petrinje. Službene informacije nemamo, rekao je gradonačelnik Darinko Dumbović, a kad je dobijemo odmah ćemo sazvati izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.