Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Sisački HNS ukazao na problem “deurbanizacije” Galdova

Prometnice, pješačke i biciklističke staze te javna rasvjeta samo su neki od problema

Prometnice, pješačke i biciklističke staze te javna rasvjeta samo su neki od problema

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati Podružnica Sisak održala je tiskovnu konferenciju u Gradu Sisku,  na križanju Galdovačke ulice i ulice Brezovičkog odreda. „Deurbanizacija“ Gradske četvrti Galdovo tema je s kojom nas je upoznala predsjednica HNS-a Sisak i županijska vijećnica HNS-a Adelina Ivković.

 

 

1

 

Kroz cijelu Gradsku četvrt prolazi državna cesta D36 koja povezuje Grad Sisak i okolicu s autocestom A3 Zagreb-Lipovac, samim time, velika je fluktuacija automobila, kamiona i cisterni te, kako zaključuje Ivković, ovo je jedna od najprometnijih cesta u državi.

 

 

To dovodi do maksimalne ugroze stanovnika, no, na žalost, nije to jedini problem s kojim se svakodnevno susreću Galdovčani. Naime, na izlasku iz Poljske ulice na Galdovačku cestu trava je izuzetno visoka, što ukazuje da se rijetko obavlja košnja. Predsjednica HNS-a Podružnice Sisak istaknula je i nekoliko primjera vezanih uz probleme u prometu.

 

 

Brojne su ovakve informacije. No, ni tu problemima nije kraj.

 

 

 

IMG_20181107_122637

 

Politička tajnica HNS-a Podružnica Sisak Marija Kranjčec, rođena Galdovčanka, također je iznijela jedan od problema, problem javne rasvjete.

 

 

Na samom kraju predsjednica sisačkog HNS-a  pozvala je odgovorne službe Grada Siska.

 

 

Galdovo je vrlo bitna za Grad Sisak, ono je dio Grada, stoga HNS i apelira na Službe Grada Siska s porukom „Pokrenite se!“.

 

IMG_20181107_122804

IMG_20181107_122739

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.