Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Eurozastupnica Maletić susrela se s kutinskim poduzetnicima

Razmjena iskustava te upoznavanje s mogućnostima sufinanciranja projekata iz EU fondova

Razmjena iskustava te upoznavanje s mogućnostima sufinanciranja projekata iz EU fondova

Grad Kutinu je danas posjetila hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić. Tom prilikom susrela se s gradonačelnikom Zlatkom Babićem, njegovom zamjenicom Sonjom Repić, kutinskim poduzetnicima, djelatnicima RA Mrav i pročelnicima Upravnih odjela.

 

8

 

Ovaj susret bila je jedinstvena prilika da se zastupnica Maletić upozna s problematikom poduzetnika, dok su poduzetnici i djelatnici RA Mrav saznali nešto više o mogućnostima sufinanciranja iz Europskih fondova.

 

2

 

Gradonačelnik Babić istaknuo je kako ovaj susret ima višestruku korist jer Grad Kutina i RA Mrav predstavljaju “vezu” između poduzetnika i zastupnice, odnosno Europskog parlamenta.

 

 

Zahvalio je pritom gradonačelnik poduzetnicima koji su isticanjem vlastitih problema, vezanim uz prijavu projekata, natječajnu dokumentaciju i potrebe dodatnih sufinanciranja, zastupnici Maletić ukazali poteškoće u sustavu.

 

 

 

3

4

 

Zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić u svom je obraćanju naglasila kako su joj iskustva poduzetnika puno pomogla, te će slijedeću natječajnu omotnicu pokušati bolje prilagoditi upravo njima.

 

 

Dodavši kako se upravo takav tip natječaja mora otvoriti u narednom periodu.

 

 

I naravno, onda se mogu pripremati projekti za slijedeću perspektivu, za koju će se i sama zastupnica zauzeti, kako bi ona bila orijentirana upravo prema potrebama poduzetnika. Također, ističući karakteristike nove omotnice, zastupnica Maletić istaknula je kako će problematiku poduzetnika prenijeti u Parlament ali i Hrvatskoj Vladi.

 

 

Nakon radnog sastanka uslijedio je obilazak novootvorene zgrade PUNK-a te Poduzetničke zone.

 

5

7

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.