Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Uskoro se otvara Poduzetnički inkubator Kutina

Uz novi prostor poduzetnicima se pružaju i mnogobrojne usluge

Uz novi prostor poduzetnicima se pružaju i mnogobrojne usluge

Završena je obnova prostora i uskoro slijedi otvorenje „Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK-a“.

Projekt „Poduzetnički inkubator Kutina“ Grad Kutina je u suradnji sa Razvojnom agencijom Mrav 2016. godine prijavio za korištenje sredstava iz fondova Europske unije. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.810.413,46 kn, a sufinancira se iz  Europskih strukturnih i investicijskih fondova, odnosno iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem sredstava plasiranih u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga za Razvoj poslovne infrastrukture, referentne oznake poziva KK.03.1.2.01 u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u iznosu od 6.516.764,01 kn (95,69%). Nositelj projekta je Grad Kutina, partneri na projektu su Razvojna agencija Mrav d.o.o., Kutina, Grad Popovača i Općina Velika Ludina. Suradnici na projektu: Poduzetnički inkubator Sisak-PISAK, IMPACT HUB Zagreb, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, SI-MO-RA d.o.o., Libertas međunarodno sveučilište i Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o.

Uz najam prostora poduzetnicima će se pružati i brojne usluge poput  međunarodne promocija i umrežavanje, knjigovodstva, pravnih poslova, istraživanja tržišta i sličnog.

Grad Kutina stoga poziva sve sve poduzetnike i obrtnike na području Grada na završnu konferenciju EU projekta „Poduzetnički inkubator Kutina – PUNK“, koja će se održati u srijedu 31. listopada 2018. godine, na adresi Hrvatskih branitelja 2, Kutina s početkom u 10:00 sati, na kojoj će se održati službeno otvorenje Poduzetničkog inkubatora Kutina.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.