Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 10. KOLO

U najjačoj utakmici kola u Starom Grabovcu Sloga je nadjačala kanarince, poslavši ih kući sa četiri komada u mreži, i učvrstila svoju poziciju na vrhu prvenstvene ljestvice. Lekenik je gle čuda prošetao Majurom postigao četiri zgoditka i otputovao natrag kući s tri boda. Na Husainu Vladekovi dečki bili su za zgoditak bolji od Libertasa i došli s 19 bodova na diobu trećeg mjesta. BSK je dobio i treću utakmicu ove jeseni svladavši svog suparnika iz Pešćenice 2:0. U Topolovcu Grofovi nisu blistali, odigravši s Dinamom egal svakom po bod. Frankopan je na Drvenjaku glatko poentirao u srazu sa Metalcem, pa su i crveno crni došli na diobu treće pozicije. Moslavci su eto konačno zaigrali i s četiri komada napunili mrežu Banovca. A u Topuskom golijada gdje su domaći predvođeni izvrsnim Krmpotićem Sokolovima podrezali krila i do vrha napunili mrežu vratara Sokola.

Rezultati desetog kola: Radnik-Lekenik 0:4, Vatrogasac-Libertas 2:1, BSK-Pešćenica 2:0, TŠK-Dinamo 1:1, Metalac-Frankopan 1:3, Moslavac-Banovac 4:0, Sloga-Voloder 4:1 i Topusko-Sokol 7:2.

Poredak nakon desetog kola: Sloga 25, Topusko, Lekenik, Frankopan i Vatrogasac 19, Voloder 18, Libertas 16, Radnik i Sokol 15, Moslavac i Metalac 13, TŠK i Banovac 10, BSK 9, Dinamo 8 i Pešćenica 2 boda.

U 11. kolu 3. i 4.studenog u 14,00 sati igraju: (subota) Sokol-Radnik, Banovac-Sloga, Frankopan-Moslavac, Libertas-BSK, Lekenik-Vatrogasac, (nedjelja) Dinamo-Metalac, Voloder-Topusko i Pešćenica-TŠK.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 10. KOLO

Ludo i zgoditcima bogato kolo donijelo je puno radosti,ali i dosta tuge i žala jer evidentno je da su klubovi Slavonac i Metalac u velikoj krizi. Naime Metalac je u Jelensku doputovao sa samo sedam igrača i primio sedamnaest zgoditaka, dok je Sokol u Lipovljanima domaćinu zabio osmicu, a ljubitelji nogometnog sporta kažu da je i to nogomet na našu veliku žalost. Mladost se dosta namučila u Bročicama ali je ipak minimalno dobila, dok su Podovi jedan od kandidata za naslov izgubili od jesenas solidne momčadi Lokomotive u Kutini. Sokol iz Rajića kako prvenstvo odmiče i ide kraju igra sve bolje trenutno je na tri boda do Mladosti. Croatia je premostila Una-Mladost bez većih poteškoća, a Zeleni Brijeg je konačno izašao iz minusa prvom pobjedom ove jeseni protiv Češkog Sela. U Selima podjela plijena između domaćeg Hajduka i Sunjskog.

Rezultati desetog kola: Una-Mladost-Croatia 1:3, Strug-Mladost 1:2, Jelengrad-Metalac 17:0, Lokomotiva-Podovi 2:0, Z.Brijeg-Češko Selo 2:1, Slavonac-Sokol 1:8 i Hajduk-Sunjski 1:1.

Poredak nakon desetog kola: Mladost 25, Sokol 22, Podovi 20, Hajduk 19, Lokomotiva 18, Jelengrad i Češko Selo 13, Croatia i Sunjski 12, Una-Mladost 11, Strug 9, Slavonac 6, Metalac 4 i Zeleni Brijeg 2 boda.

U 11. kolu 3. i 4. studenog u 14.00 sati igraju: (subota) Mladost-Jelengrad, (nedjelja) Croatia-Strug, Sunjski-Una-Mladost, Sokol-Hajduk, Češko Selo-Slavonac, Podovi-Zeleni Brijeg i Metalac-Lokomotiva.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.