Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 8. KOLO

Sudar prvog i trećeg s prvenstvene ljestvice u Starom Grabovcu završio je pobjedom domaćih koji su gostima iz Topuskog zabili pet komada i čvrsto drže vrh tri boda ispred Libertasa koji je također slavio u Majuru protiv Radnika, čiji momci več dva kola ne znaju za pobjedu. Lekenik se lako obračunao sa svojim susjedima iz Pešćenici dva razlike. Vatrogasac se dosta mučio protiv Dinama da bi na kraju poentirao zgoditkom razlike ili točnije 3:2. Eto ga i BSK je osvojio prve bodove ove jeseni slvladao je kod kuće susjede iz Galdova 2:0. Istim su rezultatom i Grofovi otpratili svoje goste iz Gline. Metalac je nakon tri sušna kola konačno došao do bodova, a žrtva su bili kanarinci dosad drugoplasirana momčad na ljestvici. U Moslavačkom Derby susretu u Popovači domaći su izgubili 0:2 od dečki s Tratinčice čudno ali istinito.

Rezultati osmog kola: Radnik-Libertas 1:4, Lekenik-Pešćenica 3:1, Vatrogasac-Dinamo 3:2, BSK-Frankopan 2:0, TŠK-Banovac 2:0, Metalac-Voloder 1:0, Moslavac-Sokol 0:2 i Sloga-Topusko 5:2.

Poredak nakon osmog kola: Sloga 19, Libertas 16, Voloder, Sokol i Topusko 15, Radnik 14, Frankopan, Vatrogasac i Lekenik 13, Banovac, Metalac i Moslavac 10, TŠK 9, Dinamo 7, BSK 3 i Pešćenica 2 boda.

U 9. kolu 20./21.10.2018 u 15,30 sati igraju: (subota) Topusko-Radnik, Sokol-Sloga, Banovac-Metalac, Frankopan-TŠK i Libertas-Lekenik,a u nedjelju Voloder-Moslavac, Dinamo-BSK i Pešćenica-Vatrogasac.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 8. KOLO

Derby susret osmoga kola odigran je u Repušnici, bez pobjednika. Nešto agilniji gosti poveli su u 75 minuti zgoditkom Grubora, a domaći su izjednačili u 88 minuti zgoditkom Alberta Tomića. U sudačkoj nadoknadi iz jednog prekida s oko 35 metara, ponajbolji domaći igrač Domagoj Gelo postiže zgoditak sudac pokazuje na centar, a potom isti poništava nakon intervencije prvog pomoćnog suca. Bila je to utakmica živaca obje momčadi, u kojoj se sudac nije snašao, izrekao je pet opomena,tri domaćima i dvije gostima, isključivši iz igre domaćeg igrača Šešerka u 37, a gostujučeg igrača Kladara u 73, obojicu zbog dva žuta kartona. Strug je kod kuće minimalno dobio slabog Metalca, a Jelengrad je kod kuće izgubio utakmicu od sve boljih momaka iz Češkog Sela. Zeleni Brijeg i Sunjski podijelili plijen, a istim rezultatom završen je susret u Lipovljanima Slavonac-Croatia. Lokomotiva je kod kuće izgubila od Sokola, a Hajduk se pobjedom protiv Una Mladost popeo na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

Rezultati osmog kola: Mladost-Podovi 1:1, Strug-Metalac 2:1, Jelengrad-Češko Selo 2:4, Lokomotiva-Sokol 2:3, Zeleni Brijeg-Sunjski 2:2, Slavonac-Croatia 2:2 i Hajduk-Una Mladost 2:1.

Poredak na ljestvici je sljedeći: Mladost i Podovi 19, Hajduk 18, Sokol 16, Lokomotiva 15, Češko Selo 10, Jelengrad i Strug 9, Sunjski i Una Mladost 8, Croatia i Slavonac 6, Metalac 4 i Zalani Brijeg – 1 bod.

U devetom kolu 20./21.10.2018 godine u 15,30 sati igraju: (subota) Una-Mladost-Strug, a u nedjelju Croatia-Hajduk, Sunjski-Slavonac, Sokol-Zeleni Brijeg, Češko Selo-Lokomotiva, Podovi-Jelengrad i Metalac-Mladost.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.