Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 7. KOLO

Derby susret sedmog kola u Starom Grabovcu završen je pobjedom Sloge koja je Radnicima iz Majura natrpala čistu peticu i skinula ih s vrha ljestvice, spustivši ih na četvrto mjesto. Iznenađenje kola dogodilo se u Pešćenici gdje su domaći slavili u sudaru s Libertasom i tom pobjedom anulirali su minus na bodovnom kontu u plus 2. Moslavci su otišli na kupanje u Topusko i zaboravili sva tri boda, koja su ostala domaćinu. Na Tratinčici muke po Mateju Sokolovi su se dugo mučili u susretu protiv Metalca da bi na kraju postigli pobjedu od jedan razlike. Kanarinci su pak na svom Šumerku minimalno slavili protiv Grofova kojima nikako ne ide ove jeseni, pobjeda koja im je donijela ni manje ni više već drugo mjesto na ljestvici, bravo za Baju i Darija koji su bili tvorci ove pobjede. Banovac je lako dobio BSK-a koji je još uvijek bez osvojenog boda ove jeseni, čudno ali istinito. Dečki predsjednika Grubeca lako su svladali, pogasili Vatrogasce, koji će morati potražiti sreću u osmom kolu kad im na megdan dolazi Dinamo. U Osekovu prazne puške Romanovih momaka, bez zgoditka, pa je gostima iz Lekenika bio dovoljan smo jedan za tri boda.

Rrezultati sedmog kola: Sloga-radnik 5:2, Topusko-Moslavac 3:0, Sokol-Metalac 1:0, Voloder-TŠK 2:1, Banovac-BSK 3:1, Frankopan-Vatrogasac 3:0, Dinamo-Lekenik 0:1 i Pešćenica-Libertas 2:1.

Poredak nakon sedmog kola: Sloga 16, Voloder i Topusko 15, Radnik 14, Libertas 13 i Frankopan 13, Sokol 12, Banovac, Moslavac, Vatrogasac i Lekenik 10, Metalac i Dinamo 7, TŠK 6, Pešćenica 2 i BSK 0 bodova.

U osmom kolu koje se igra 13. i 14. listopada 2018. godine u 15.30 sati sastaju se: (subota) Radnik-Libertas, Lekenik-Pešćenica, TŠK – Banovac, Metalac-Voloder i Moslavac-Sokol, a u nedjelju igraju Vatrogasac-Dinamo, BSK-Frankopan i Sloga-Topusko.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 7. KOLO

Slavonac je u Hrvatskoj Dubici izvojevao prvu pobjedu, nadjačavši domaćina Una-Mladost dva razlike. Čudo se dogodilo u Češkom Selu, gdje su gostovali do sada neporaženi dečki predsjednika Šale i izgubili zgoditkom razlike. Vjerujem da su u svojim glavama izvojevali pobjedu još u subotu, a utakmica se igrala u nedjelju pa su u mislima bili u osmom kolu razmišljajući o Derby susretu protiv Podova, susretu koji će najvjerojatnije iznjedriti jesenskog prvaka. Hajduk je na svom terenu glatko gotovo bez napora slavio protiv deset igrača Struga, u susretu koji je odigran u fer i korektnom tonu s obje strane, bila je to pobjeda nogometa, a ne govorništva i verbalizma. Croatia je premostila Zeleni Brijeg četiri razlike, za također prvu ovo jesensku pobjedu. Lokomotiva je napustila Sunju pognute glave jer su nadjačani od slabog domaćina zgoditkom razlike. Dečki trenera Medakovića primili su u Rajiću samo pet komada, dok je Metalac u Dvoru fasovao čistu osmicu, osjeća se kriza u igri pa će stručni stožer kluba morati primijeniti neke rezove kako bi se situacija popravila.

Rezultati sedmog kola: Una-Mladost-Slavonac 2:4, Hajduk-Strug 2:0, Croatia-Zeleni Brijeg 4:0, Sunjski-Lokomotiva 2:1, Sokol-Jelengrad 5:1, Češko Selo-Mladost 1:0, Podovi-Metalac 8:2.

Poredak nakon sedmog kola: Mladost i Podovi 18, Lokomotiva i Hajduk 15, Sokol 13, Jelengrad 9, Una-Mladost 8, Sunjski i Češko Selo 7, Croatia i Slavonac 5, Metalac 4 i Zeleni Brijeg –2 boda.

U osmom kolu 13. i 14.10.2018. godine u 15.30 sati igraju: Mladost-Podovi (subota 13.10.), a Strug-Metalac, Jelengrad-Češko Selo, Lokomotiva-Sokol, Zeleni Brijeg-Sunjski, Slavonac-Croatia i Hajduk-Una-Mladost u nedjelju 14.10.2018.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.