Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Osam medalja za JAK u Varaždinu, od kojih čak pet zlatnih!

Osam medalja za JAK, od kojih čak pet zlatnih najkraći je komentar Pojedinačnog prvenstva Hrvatske atletske lige sjever (HALS) održanog ove nedjelje u Varaždinu. Nakon 6 momčadskih kola na redu je bilo pojedinačno natjecanje za medalje.

Među gotovo 500 atletičara sjeverozapadne Hrvatske vrlo uspješno je nastupilo i sedmero JAKovih. Kako je rečeno, osvojeno je čak 8 odličja: Patrik Krmpotić srebro na 600m kod limača (uz novi osobni rekord), Viktor Barešić srebro u bacanju kugle kod mlađih kadete, također uz osobni rekord.

 

pehar patrik

 

Osobni rekord postavile su i Karla Glavinić na 200m prepone te Anika Šepović na 300m  kod mlađih kadetkinja uz osvojena 7. mjesta. Opet su odlične bile seniorke – od 5 održanih disciplina slavile su u svima: Silvija Alich u bacanju diska i skoku u dalj, Josipa Gajdoš na 400m prep one (i druga na 100m), Mirena Milašinović na 100m (i treće mjesto na 400m prepone) te štafeta Milašinović-Gajdoš-Šepović-Alich na 4x100m – svi rezulatati su bili vrlo blizu osobnih rekorda.

“Malo je reći da smo zadovoljni ovim natjecanjem – nakon ekipnog zlata seniorki sad i novih pet zlatnih medalja na Pojedinačnom HALS-u je sjajno” – rekao nam je trener Neven Šepović i dodao “ipak smo sretni što je sezona pri kraju, zadnji mjesec dana je bio vrlo naporan jer smo svaki vikend bili na putu. Do kraja sezone ostale su nam dvije ulične utrke i to bi bilo dosta za ovu jubilarnu, dvadesetu godinu rada Kluba.

 

karla


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.