Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Mala filozofija života

Novi projekt Udruge Novi svijet

Novi projekt Udruge Novi svijet

Upravo je započeo najnoviji projekt prevencije ovisnosti Udruge za djecu i mlade Novi svijet pod nazivom Srećko Peh – mala filozofija života.

Radi se o seriji od četiri video klipa čije je objavljivanje upravo započelo na društvenim mrežama Udruge. Cilj je projekta otvoreno progovoriti o ovisnostima koje se susreću među mladima i približiti se toj generaciji na način komunikacije o problematici ovisnosti na njima uobičajeni način, putem društvenih mreža, kroz video sadržaj koji je edukativan, a ujedno i zabavan.

Tim koji je zaslužan za produkciju video klipova čine: Marko Hergešić, Silvije Vadla, Domagoj Kovačić, Goran Duplančić, Zvonimir Mikšić i Lidija Tomljenović Kovačić.

Ukoliko i vi želite podijeliti s nekim Srećkovu filozofiju života i možda ga potaknuti na život bez ovisnosti, slobodno se pridružite Udruzi Novi svijet. Dijelite video klipove. Prvi u nizu je na temu ovisnosti od alkohola i možete ga pogledati na internet stranici Udruge: http://www.novi-svijet.hr/programns/kameleon/srecko-peh/publikacije ili na Fejsbook stranici Udruge https://web.facebook.com/novi.svijet.sisak/?ref=bookmarks

Više o projektu Srećko Peh – mala filozofija života, koji je omogućila podrška Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje Sisačko-moslavačke županije, možete pronaći na poveznici: http://www.novi-svijet.hr/programns/kameleon/srecko-peh

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.