Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Humane zvijezde za djecu Gline

U utorak, 9.listopada s početkom u 16 sati na ŠRC Banovac u Glini održat će se humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i Veterana ŠNK Banovac.

 

IMG_20181004_120615

 

Ova humanitarna akcija predstavljena je na jučer održanoj tiskovnoj konferenciji.

Gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević tom se prilikom zahvalio svima koji sudjeluju u organizaciji i svima koji će igrom doprinijeti zajedničkom cilju.

 

 

 

Branko Tušek, predsjednik Udruge Humanih zvijezda istaknuo je kako Udruga ove godine obilježava 15 godina djelovanja, te kako će se baš u Glini odigrati 125.humanitarna utakmica.

 

 

 

Istaknuo je Tušek kako se ova Udruga financira sama dodajući

 

 

 

Valja istaknuti kako su i jedina Udruga tog tipa na području Europske unije, pa su samim time i zaslužili poziv u Europski parlament gdje će pezentirati sve ono što rade.

 

IMG_20181004_120725

 

Svakako vrijedi naglasiti da će na utkamici u timu Humanih zvijezda zaigrati i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, dok će izbornik tima biti glinski gradonačelnik Stjepan Kostanjević.

Po prvi puta u jednoj ovakvoj utakmici zaigrat će i svjetski poznati nogometaš Niko Kranjčar, istaknuo je Tušek.

Potpredsjednik ove Udruge poznati je pjevač Amir Kazić Leo koji se također odazvao pozivu na ovu konferenciju.

 

 

 

Zaključivši kako će i dalje raditi ovaj posao, jer voli to što radi, te kako se slaže s dobro poznatom izrekom „Ako možeš pomozi, ako ne možeš, nemoj odmoći!“

Dogovor oko gostovanja Humanih zvijezda u Glini ostvaren je proljetos, istaknuo je to Božidar Antolec, tajnik Udruge.

 

 

 

 

U organizaciji ove humanitarne utakmice sudjeluje i sisačko-moslavačka županija, a župan Ivo Žinić iskoristio je priliku i zahvalio zvijezdama na svemu što rade.

 

 

 

Ulaznice za ovu humanitarnu utakmicu mogu se kupiti u svim ugostiteljskim objektima na Korzu i Ulici S. i A. Radića u Glini, te na dan utakmice, rekao je zamjenik gradonačelnika Dario Žinić dodavši

 

 

 

Na taj će se način u potpunosti zaokružiti ovaj lijep događaj.

 

IMG_20181004_120802

IMG_20181004_122706

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.