VETERANI_04

Nakon odigranih turnira po Hrvatskoj te Međunarodnih rukometnih turnira, Veteranski rukometni klub „Novska“ koji vrijedno trenira i natječe se već četiri godine, zaigrao je i na domaćem terenu, na prvom Veteranskom rukometnom  turniru „Lukovo 2018“.

 

VETERANI_02

 

Novljani su ugostili  sedam veteranskih ekipa: Varteks, Bjelovar, Novu Gradišku, Slavonski Brod, Slaviju, Maksimir te Nexe.  Pobjednik turnira je ekipa Varteksa iz Varaždina koja je u finalnoj utakmici pobijedila VRK Bjelovar s 9:8, dok su domaćini zauzeli 3.mjesto pobjedivši susjede iz Nove Gradiške s 8:7.

 

VETERANI_01

VETERANI_05

 

Za VRK Novska nastupili su: Šimičić, Leček, Džogić Ivan, Šulekić Vlatko, Preksavec Josip, Preksavec Jakov, Dragočajac, Domankušić, Džogić Josip, Preksavec Vjeko, Baić, Šulekić Mladen, Šeba, Slišković, Horvat, Veble, Ćurić i Mimić.

Turnir je otvorio Marin Piletić,  gradonačelnik Grada Novske, a  pehare za najbolje klubove, najboljeg strijelca i najboljeg igrača, dodijelio je zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić. „Turnir će postati tradicionalan svake godine povodom Dana grada s namjerom da iz godine u godinu bude bolji i jači. Veterani rukometnog kluba Novska zahvaljuju Gradu Novska i sponzorima bez kojih ovaj turnir ne bi mogao biti organiziran.“ –  rekao je Zlatko Slišković, voditelj VRK Novska.

 

VETERANI_03

VETERANI_06

1. Veteranski rukometi turnir u Novskoj
5.00(1 glas)
Komentara(0)