Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 4. KOLO

Vodeći dvojac Radnik i Sloga maksimalno su odradili četvrto kolo, Radnik je u srazu s Dinamom poentirao “samo” šest puta za pobjedu, dok je Sloga Grofovima na njihovom parku zabila tricu, i opet su na diobi prvoga mjesta.Frankopan je u Pešćenici također odigrao jako dobro i domaćinu uvalio petardu.

U Slavoniji Libertas i Banovac podijelili plijen odigravši 2:2. Lekenik je pak dva puta zabio u sudaru s Voloderom i uzeo bodove. Na Husainu dobra utakmica i pet zgoditaka tri u mreži Sokolova, a dva u mreži Vatrogasca koji je sa sedam bodova na diobi trećega mjesta. U Budaševu opet tuga BSK je i u četvrtom kolu ostao bez bodova i to od dečki iz Topuskog, i ostao na diobi posljednjeg mjesta sa Pešćenicom. Metalac je u susretu s Moslavcem dva puta poentirao za nova tri boda.

Rezultati 4. kola,Radnik-Dinamo 6:1, Pešćenica-Frankopan 1:5, Libertas-Banovac 2:2, Lekenik-Voloder 2:0, Vatrogasac-Sokol 3:2, BSK-Topusko 1:3, TŠK-Sloga 0:3, i Metalac-Moslavac 2:0.

Poredak na ljestvici je sljedeći: Radnik i Sloga 10, Libertas, Frankopan, Metalac i Vatrogasac 7, Sokol, Voloder, Banovac i Moslavac, Topusko i Lekenik 6, Dinamo 4, TŠK 3, BSK i Pešćenica bez bodova.

U petom kolu koje se igra 22. i 23. rujna 2018. godine u 16.30 sati sastaju se: (subota) Moslavac-Radnik, Topusko-TŠK, Sokol-BSK, Banovac-Lekenik i Frankopan-Libertas, a u nedjelju: Sloga-Metalac, Voloder-Vatrogasac i Dinamo-Pešćenica.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 4. KOLO

Dvojac s čela prvenstvene ljestvice Lokomotiva i Mladost R, identičnim su rezultatom osvojili sva tri boda i zadržali se na čelu ljestvice. Lokomotiva je kod kuće muku mučila dobivši Hajduk zgoditkom razlike, slično je bilo i u Repušnici nakon 2:0 vodstva Mladost Croatia je smanjila na pristojnih 2:1. Strug je u susretu protiv Češkog Sela zabilježio prvu pobjedu, a Sunjski je napravio najveće iznenađenje kola i Metalcu u gostima do vrha šesticom napunio mrežu, što mu je i prva pobjeda ove jeseni. U Jelenskoj Jelengrad i Una Mladost podijelili bodove. Prava drama dogodila se u Sisku gdje je Zeleni Brijeg vodio u poluvremenu 3:0, da bi se Slavonac u drugom dijelu probudio i izjednačio rezultat na 3:3. Utakmicu je dobro sudio Damir Turkalj koji je izrekao deset opomena sedam domaćima i tri gostima potpuno opravdano.

Rezultati 4. kola: Mladost R-Croatia 2:1, Lokomotiva-Hajduk 2:1, Strug-Češko Selo 3:2, Podovi-Sokol 2:0, Metalac-Sunjski 1:6, Jelengrad-Una Mladost 1:1 i Zeleni Brijeg-Slavonac 3:3.

Poredak nakon četvrtog kola: Lokomotiva i Mladost R 12, Podovi 9, Sokol 7, Hajduk 6, Jelengrad i Strug 5, Sunjski, Metalac i Una-Mladost 4, Croatia, Češko Selo i Slavonac 1, Zeleni Brijeg –4.

U 5. kolu 22. i 23. rujna 2018. godine u 16.30 sati igraju: (subota) Una-Mladost-Lokomotiva, (nedjelja) Slavonac-Strug, Hajduk-Zeleni Brijeg, Croatia-Jelengrad, Sunjski-Mladost R, Sokol-Metalac i Češko Selo-Podovi.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.