Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Predstavljen je projekt za Hrvatsku preko Kupe

„Brza cesta = brzi razvoj – Zagreb – Sisak – Petrinja“

„Brza cesta = brzi razvoj – Zagreb – Sisak – Petrinja“

U Mošćenici, na području Poslovne zone, predstavljen je projekt za Hrvatsku preko Kupe: „Brza cesta = brzi razvoj – Zagreb – Sisak – Petrinja“, a predstavio ga je Darinko Dumbović, petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik.

 

P1220984

 

Tom prigodom je gradonačelnik Dumbović je rekao,

 

 

Svi smo svjesni da su kroz Grad Petrinju prošli mnogi političari koji su došli ovdje po glasove i dali su do znanja da će ta cesta s čvorom do Mošćenice biti gotova još negdje 2009. godine, rekao je Dumbović dodavši

 

 

 

Također, iz čvora Mošćenica trebali bi imati izlaze prema Novoj Drenčini i Novom Pračnu, istaknuo je gradonačelnik.

 

 

 

Ovo bi bila jedna vrsta zaobilaznice. Odnosno, kada pogledamo koliko danas ima kamiona, koliko se šume siječe i vozi, to su tisuće i tisuće kamiona koji su iza sebe ostavili pustoš i mislim da bi onim što bi ponudili tom cestom barem sačuvali svoje zgrade i staru jezgru grada Petrinje.

 

 

 

Dodavši kako to stvarno nema smisla s obzirom da je Grad Petrinja 26. Grad po veličini u Hrvatskoj i svi ostali Gradovi imaju manje-više jako puno pristupačnosti prema sve i jednoj autocesti, i treba raditi na tome da građani ovog Grada i ovog dijela Županije budu nadomak njoj, a uržpravo izgradnjom brze ceste i bili bi.

 

P1220986

P1220988

P1220989

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.