Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Nastavak sjednice GV Grada Siska bez vijećnika oporbe

“Inatljivost i prkos ne vode nikuda”

"Inatljivost i prkos ne vode nikuda"

Klub vijećnika HDZ-a, HSLS-a, HKS-a i neovisnih nije danas sudjelovao na nastavku sjednice Gradskog vijeća grada Siska. Sat vremena prije početka sjednice sazvali su tiskovnu konferenciju  na kojoj su tražili da se politika makne iz Odbora za dodjelu javnih priznanja. Započelo je sve na prošloj sjednici, koja je održana tek nekoliko dana prije obilježavanja Dana branitelja grada Siska.

Predsjednik Kluba vijećnika Darko Žak

 

 

Budući na prošloj sjednici GV nisu prepoznati od strane  vladajućih kao netko tko zaslužuje Povelju i priznanje, tvrdi oporba, smatraju kako je njihova dužnost informirati gradske vijećnike  vladajuće većine i javnost koja vijećnike bira , o tome tko su ovi dečki bili.

 

 

A tko je čuo za našeg Dubravka, dodaje Žak, navodeći kako oporba ne skuplja političke bodove,.jer „svatko tko misli da se preko prolivene krvi može steći naklonost, jadan je u svom naumu i osuđen na propast.“

 

 

Oporba navodi i kako će sve konstruktivne i konkretne prijedloge gradonačelnice , a vezane uz branitelje, heroje Domovinskog rata  podržati, jer „inatljivost i prkos ne vode nikuda“.

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.