Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Bliži se kraj radova na gradilištu PUNK-a

Razvoj i unapređenje poslovanja

Razvoj i unapređenje poslovanja

Na gradilištu budućeg poduzetničkog inkubatora u Kutini, prezentiran je tijek provedbe projekta i izvođenja radova te prikazana prezentacija budućih poslovnih prostora zainteresiranim poduzetnicima.

Svi nazočni upoznali su se s dinamikom radova i dobili uvid u konture budućeg izgleda cjelokupnog prostora koji će biti u potpunosti na raspolaganju onim poduzetnicima koji tek pokreću ili već imaju uhodan posao, a potreban im je prostor i oprema.

 

IMG_9413_610x407

 

Realizacijom ovog projekta rekonstruirati će se i opremiti postojeći prostor na adresi Hrvatskih branitelja 2 u Kutini te prilagoditi potrebama malih i srednjih poduzetnika. Vrijednost projekta je 6,8 mil. kn od čega je iz sredstava EU projekt sufinanciran sa 6,5 mil. kn, a Grad Kutina u financiranju sudjeluje sa 300 tisuća kn.

Nositelj projekta je Grad Kutina , partneri na projektu su RA Mrav, Grad Popovača, Općina Velika Ludina, te suradnici Poduzetnički inkubator Sisak-PISAK, IMPACT HUB Zagreb, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, SI-MO-RA d.o.o., Libertas međunarodno sveučilište, Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o.

 

IMG_9391

 

Gradonačelnik Zlatko Babić, istaknuo je zadovoljstvo uspješnom provedbom projekta Poduzetničkog inkubatora kojim će se 20 malih i srednjih poduzetnika pružiti usluge za razvoj i unapređenje poslovanja na području Grada Kutine i Moslavine te zahvaljuje svim sudionicima i partnerima u projektu PUNK.

 

IMG_9374

 

Projekt rješava središnji problem lokalne i šire zajednice – nedostatak poslovnih informacija i otežan pristup istima, nedostatak opremljenih, suvremenih poslovnih prostora prilagođenih obavljanju i stvaranju modernih zanimanja i novih radnih mjesta, potreba jedinstvene organizacije za usluge namijenjene razvoju inovativnosti i poduzetništva.

Izvođač radova PUNK Kutina je tvrtka HIDROMONT INDUSTRIJSKA MONTAŽA d.o.o. iz Slavonskog broda, a predviđen rok završetka radova PUNK-a je u studenom ove godine.

 

IMG_9437

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.