Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Kutina će uskoro imati funkcionalan prostor za razvoj poduzetništva

Prilagođavanje potrebama malih i srednjih poduzetnika

Prilagođavanje potrebama malih i srednjih poduzetnika

U petak, 10. kolovoza, gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić i zamjenik Damir Markuš obišli su gradilište budućeg Poduzetničkog inkubatora u ulici Hrvatskih branitelja. Tom prilikom su se upoznali sa dinamikom radova i dobili uvid u konture budućeg izgleda cjelokupnog prostora koji će biti u potpunosti na raspolaganju onim poduzetnicima koji tek pokreću posao, ali i onima koji već imaju uhodan posao, a potreban im je prostor i oprema.

 

IMG_2529_610x407

 

Izrazivši zadovoljstvo viđenim, gradonačelnik je izjavio ”Izrazito sam zadovoljan tempom radova koji ukazuju na to da ćemo uskoro imati potpuno funkcionalan prostor u središtu grada koji će biti namijenjen razvoju poduzetništva na području grada. Ovime dajemo poticaj mladim ljudima s idejama da ih i kapitaliziraju, te šaljemo poruku da smo im partner na tom putu.”

 

IMG_2503

 

Cilj projekta PUNK-a je razvoj nove i jedinstvene potporne poduzetničke infrastrukture koja će pružati usluge za razvoj i unapređenje poslovanja malih i srednjih tvrtki na području Grada Kutine i Moslavine. Realizacijom ovog projekta rekonstruirati će se i opremiti postojeći prostor na adresi Hrvatskih branitelja 2, Kutina te prilagoditi potrebama malih i srednjih poduzetnika. Vrijednost projekta je 6,8 mil. kn od čega je iz sredstava EU projekt sufinanciran sa 6,5 mil. kn, a Grad Kutina u financiranju sudjeluje sa 300 tisuća kn.

 

IMG_2502

IMG_2509

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.