495A1553_610x407

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

5. kolovoza slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, kao dan sjećanja na  Vojno-redarstvenu akciju Oluja, slavimo pobjedničku hrvatsku vojsku  i jedan od najveličanstvenijih  hrvatskih uspjeha u Domovinskom ratu.

Prije 23 godine Hrvatska vojska i redarstvenici oslobodili su kraljevski grad Knin i veliki dio okupiranog hrvatskog teritorija.

Osim što se radujemo i slavimo,  s velikim  poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrabrim hrvatskim braniteljima koji su položili svoje živote za slobodu Domovine, stradalim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, i svima čija je patnja i žrtva  omogućila stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske.

Neka nas nacionalni zanos, jednak onom na završetku pobjedonosne Oluje i ponovljen na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije uz mnoštvo zastava i poruka “ Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska”, koji je ujedinio stotine tisuća hrvatskih građana, a oduševio cijeli svijet, i dalje spaja u zajedništvu i ponosnom, iskrenom i istinskom domoljublju.

U ime Grada Kutine, mojih suradnika i u svoje ime čestitam Vam  Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!


 

S velikim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrabrim hrvatskim braniteljima
0.00(0 glasova)
Komentara(0)