Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Održana 4. trka „NovskaRUN“

Sudjelovalo preko dvjesto trkačica i trkača

Sudjelovalo preko dvjesto trkačica i trkača

Iza Atletskog kluba „NoGa“ Novska još je jedna uspješno organizirana trka, četvrta po redu  „NovskaRUN“, koja se održala u subotu 18. kolovoza. Sudjelovalo je preko dvjesto trkačica i trkača. Trčalo se na 8 i 16 kilometara po asfaltu i šumskom stazom i svi su uspješno završili utrku.

Pobjednica ženske utrke na 8 kilometara bila je Maja Radočaj iz Veslačkog kluba „Mladost“ Zagreb, a pobjednik muške utrke u istoj disciplini Igor Vuković iz Udruge maratonaca SMŽ.

Pobjedu u utrci  na 16 kilometara odnijela je Antonija Orlić iz  Atletskog kluba Sljeme, a u muškoj konkurenciji pobjeda je pripala njenom kolegi Dejanu Radancu.

 

1

 

Uz pokroviteljstvo Grada Novske, sponzore, doprinos odvijanju trke dali su brojni volonteri, Planinarsko društvo „Zmajevac“, HGSS Stanica Novska, DVD Novska kao i medicinski tim Zavoda za hitnu medicinu SMŽ Ispostave Novska te TZ Grada Novske. Održan je i mini sajam proizvoda OPG-a.

„Utrka je imala i humanitarni značaj, prikupljena sredstva od donacija građana i dijela kotizacija za utrku namijenjena su  Udruzi „Kolibrići“ – udruzi roditelja vitalno ugrožene djece“ – rekao je Josip Fabijanić, predsjednik Atletskog kluba „NoGa“ Novska.

 

3

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.