JAVNI RADOVI_3

Potpisivanjem Ugovara o radu  šesnaest  novo zaposlenih započinju raditi na javnim poslovima u gradskim ustanovama i poduzećima.

Poslove kroz Mjere  programa javnih radova dobili su dugotrajne nezaposlene osobe iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kao i oni koji se nalaze u nepovoljnijoj  poziciji na tržištu rada.

 

JAVNI RADOVI_2

Mjere aktivne politike zapošljavanja provode se u protekom razdoblju i predstavljaju mogućnost zapošljavanja  nezaposlenih iz evidencije HZZ-a. Javljanjem na raspisani Natječaj,  na određeni rok  16 osoba je dobilo posao u  nekoj od gradskih ustanova u Novskoj.

Ovo će mi biti  prvo radno iskustvo. Želim steći nove radne navike, a posao sam dobio u Komunalnom poduzeću Novokom i počinjem raditi već u utorak, rekao je Valentino Tukarić iz Kozarica.

 

Svi ovi poslovi su na dobrobit Grada i Mjesnih odbora po naseljima. Stvaranje radnih mjesta važan je dio Program sadašnje gradske vlasti, naglašava gradonačelnik Novske Marin Piletić.

 

Prilika za zapošljavanje ima  i moramo dati sve od sebe da hrvatskog čovjeka zaposlimo u Hrvatskoj, zaključio je Piletić.

 

JAVNI RADOVI_2

 

Nova zapošljavanja
0.00(0 glasova)
Komentara(0)