Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

VS Rusalke iz Kutine na koncertu u Ogulinu

Frankopanske ljetne večeri

Frankopanske ljetne večeri

Povodom pete Frankopanske ljetne večeri 2018. pod nazivom „Ne diraj moju ljubav“, zajedno sa domaćinima Vokalnim ansamblom KUD-a Klek Ogulin, VS Rusalke iz Kutine, sudjelovale su, u nedjelju, 08. srpnja  na koncertu u Frankopanskom kaštelu.U prekrasnom ambijentu u okružju Muzeja, Ivanine Kuće Bajki i samog Kaštela održan je koncert na kojem je izvedeno dvadesetak tradicijskih, klapskih i starogradskih pjesama.

 

2.

Pod nazivom Frankopanske ljetne večeri krije se ljetni, multikulturalni festival koji se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ogulin a pod pokroviteljstvom grada Ogulina održava u gradu podno Kleka.

 

1.

Unatrag 5 godina, od 25. lipnja do 25. srpnja, Ogulin je u znaku festivala koji pučantvu ogulinskog kraja, ali i njihovim gostima, mjesec dana omogućuje da uživaju u koncertima klasične, klapske, zborske, folklorne i zabavne glazbe, kazališnim predstavama, performansima, izložbama i plesnim izvedbama umjetnika iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva.

 

3.

Tijekom Festivala, na raznim ogulinskim lokacijama, otvorenim i zatvorenim scenama, ljetnim pozornicama u Frankopanskom kaštelu, u Parku kralja Tomislava, Trgu hrvatskih rodoljuba i Atriju hotela Frankopan te ambijentalnim scenama održi se dvadesetak različitih programa s preko 200 izvođača i ukupno oko 12000 posjetitelja.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.