PETIR_NOVSKA_03

Hrvatska zastupnica u EU parlamentu Marijana Petir boravila jeu ponedjeljak, 30. srpnja u radnom posjetu Novskoj. U pratnji gradonačelnika Marina Piletića obišla je Poduzetničku zonu Novska i upoznala se s dinamikom radova na Upravnoj zgradi novljanske tvrtke “Vodovod“, prvoj poslovnoj  investiciji u zoni.

 

PETIR_NOVSKA_02

 

O dinamici  radova govorio je  Mario Filipović, direktor Vodovoda.

 

 

Dinamika napredovanja je brža od terminskog plana,pa bi do kraja listopada planirani radovi mogli biti i dovršeni ,zaključio je Filipović.

 

PETIR_NOVSKA_01

 

Marijana Petir je  čestitala gradonačelniku i timu na uspješnoj provedbi projekata pomoću kojih je Proračun grada gotovo udvostručen i danas iznosi oko 80 milijuna kuna rekla je Petir.

 

 

Petir EPP

 

Drago nam je ugostiti danas u Novskoj hrvatsku zastupnicu u Europskom parlamentu koja je upoznata sa svim našim aktivnostima rekao je gradonačelnik Novske Marin Piletić

 

 

Tijekom posjete obišli su i radove na Poduzetničkom inkubatoru PISMO SMŽ.

 

PETIR_NOVSKA_04

 

Gradonačelnik Piletić istaknuo je kako Novsku i Sisačko-moslavačku županiju žele brendirati u novom svjetlu  novoj grani industrije, razradi i inovaciji video igara

 

 

Svaki tehničar za razvoj video igara moći će dobiti bespovratnih 65 tisuća kuna  podsjeća Piletić

 

 

Europska unija prepoznaje  inovativne i kreativne ideje rekla je Marijana Petir

 

 

Petir je posjetila i novljansku gradsku tržnicu, te tamo razgovarala s poljoprivrednim proizvođačima

 

PETIR_NOVSKA_06

 

 

Dodajmo i  da je tijekom njezina boravka u Novskoj, hrvatsku zastupnicu Marijanu Petir o radovima u župnoj crkvi sv. Luke Evanđeliste upoznao kapelan Krunoslav Juraković.

 

PETIR_NOVSKA_07


 

 

EU zastupnica Marijana Petir u radnom posjetu Novskoj
0.00(0 glasova)
Komentara(0)